Haber Arşivi

İstanbul'daki metrobüs kazasında flaş gelişme! Görüntüler ortaya çıktı: Kötü oldum bana ambulans çağırın

İstanbul Avcılar'da iki metrobüs kafa kafaya çarpışmış arkadan gelen iki metrobüs daha kazaya karışmıştı. Feci kazada 99 kişi yaralanırken Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından olaya ilişkin soruşturma başlatıldı. Olayın ardından kazanın görüntüleri de ortaya çıktı. Metrobüs şoförü kazanın hemen öncesine yolculara "Kötü oldum bana ambulans çağırın" dedi. işte metrobüs kazasından son dakika detayları...

10 Eylül 2022 Cumartesi   13:37:04

Finlandiya'dan NATO üyeliğinin bağlı olduğu Türkiye'nin talebine ret

Rusya-Ukrayna savaşı sonrası NATO'ya girebilmek için çırpınan ve bunun için Türkiye'nin onayına muhtaç olan Finlandiya'dan skandal bir adım geldi. Ankara'nın daha önce reddedilen dosyaların yeniden gözden geçirilme talebi kabul edilmedi.

10 Eylül 2022 Cumartesi   13:29:23

THY, ağustos ayında dünyanın en büyük ‘network’ taşıyıcısı oldu

Türk Hava Yolları (THY) ağustos ayında gösterdiği performansla havayolu şirketlerinin üretim miktarı olarak tabir edilen toplam Arz Edilen Koltuk Kilometre (AKK) bakımından rakiplerini geride bırakarak dünyanın en büyük ‘network’ taşıyıcısı oldu.

10 Eylül 2022 Cumartesi   13:18:35

S-300 tacizine ses çıkarmamışlardı! ABD temsilcisi Yunan basınına konuştu...

Yunanistan'ın Ege ce Doğu Akdeniz'deki artan provokasyonlarına Türkiye'den tepki geldi. İlişkilerin gerilmesine Yunanistan Başbakanı Miçotakis'in ABD Temsilciler Meclisi'nde 'Türkiye'ye F-16 satışı yapmayın' sözleri neden olmuş, S-300 ile yapılan taciz ise bardağı taşırmıştı. Başkan Erdoğan Yunanistan'da 'Bir gece ansızın gelebiliriz' uyarısında bulunmuştu. Bu sözler Yunan basınında yankılanırken ABD Dışişleri Bakanlığı'ndan yeni bir açıklama geldi.

10 Eylül 2022 Cumartesi   12:50:00

Bakan Kurum: “Türkiye’de her şey değişir ancak CHP zihniyeti değişmez”

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “Türkiye’de her şey değişir ancak CHP zihniyeti değişmez. Bizi hep haklı çıkarıyorlar” dedi.

10 Eylül 2022 Cumartesi   12:37:25

Devlet Bahçeli'den CHP'li Tunç Soyer'e sert tepki: İflah olmaz bir cahillik

MHP lideri Devlet Bahçeli, 9 Eylül'ün 100. yıl dönümünde Osmanlı'yı hedef alan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e sert tepki gösterdi. Bahçeli, "Tarihimizi düşman gözüyle yorumlaması iflah olmaz bir cahillik, tedavisi imkansız devşirme hastalığıdır" ifadelerini kullandı.

10 Eylül 2022 Cumartesi   12:23:32

Bir devir resmen sona erdi: Kraliçe Elizabeth'in oğlu Charles kral ilan edildi

Dünya günlerdir Kraliçe Elizabeth'in ölümünü konuşuyor. Tam 70 yıl boyunca tahhta kalan Kraliçe Elizabeth bir rekora imza atmıştı. Kraliçe Elizabeth'İn ölümünün ardından yerine oğlu Charles geçiyor. Ulusal marşlar, madeni paralar, banknotlar,pullar başta olmak üzere birçek şeyin değişeceği süreç bugün resmen başlıyor. Charles resmen hükümdar ilan edildi.

10 Eylül 2022 Cumartesi   12:11:40

Sosyal konut projesinde geri sayım başladı: Büyük müjde için son 3 gün!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “Yeni sosyal konutlarımızı 81 ilimizde ve ilçelerimizde vatandaşlarımıza kazandırıyor olacağız. Gençlerimiz, emeklilerimiz, şehit ve gazi ailelerimiz, asgari ücretli vatandaşlarımız aldıkları maaşla ev alabilecekler” dedi.

10 Eylül 2022 Cumartesi   12:08:34

Eski sevgili dehşeti! Midesinin yüzde 30'u alındı vücuduna 135 dikiş atıldı

Adana'da, eski sevgilisi Umut Enşan'ın (41) boğazı, karnı ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakla yaraladığı güzellik uzmanı Burcu T. (31), 9 günlük yaşam mücadelesini kazandı. Midesinin yüzde 30'u alınan ve vücuduna toplam 135 dikiş atılan Burcu T., "Gözümü her kapattığımda olay anını görüyorum" dedi.

10 Eylül 2022 Cumartesi   11:17:32

CHP’li Yarkadaş’ın iddiaları Bursa’da gün yüzüne çıktı! CHP’li Belediyeden İyi Partili başkan yardımcısına kıyak

CHP’li Gürsel Tekin’in, 6’lı masada çatlak yaratan “HDP’ye Bakanlık verilebilir” açıklamasının ardından, yine CHP’li Barış Yarkadaş’ın çatlağı daha da büyüten, İyi Parti’nin CHP’li belediyelerden ihaleler aldığı yönündeki açıklaması Bursa’da gün yüzüne çıktı. CHP’li Nilüfer Belediyesi, halkın kullandığı parka yaptırdığı kafe-restoranı, “Al sen işlet” diyerek, İyi Parti Bursa İl Başkan Yardımcısı Özgür Şimşek’e verdi. Açılışa, CHP’li ve İyi Partili çok sayıda isim katıldı. İyi Parti’ye diyet ödemeye devam eden Nilüfer Belediye Başkanı CHP’li Turgay Erdem, son olarak geçtiğimiz günlerde, İYİ Partili Meclis üyesi Mehmet Temirtaş’ı da başkan yardımcısı yaptı.

10 Eylül 2022 Cumartesi   11:14:16

Canan Kaftancıoğlu'na İçişleri Bakanı Soylu'ya hakaretten 10 bin 620 lira adli para cezası

Canan Kaftancıoğlu'na, sosyal medya hesabından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya yönelik hakaret içeren paylaşım yaptığı gerekçesiyle 10 bin 620 lira adli para cezası verildi.

10 Eylül 2022 Cumartesi   10:49:27

Hazine ve Maliye Bakanı Nebati: Kur Korumalı Mevduat Uygulaması 1,3 trilyon liralık hacmi geçti

Hazine ve Maliye Bakanı Nebati, "9 ay önce vatandaşlarımızın tasarruflarını korumak amacıyla hayata geçirdiğimiz Kur Korumalı Mevduat Uygulaması, 1,3 trilyon liralık hacmi geçti" dedi.

10 Eylül 2022 Cumartesi   10:43:55

Meryem Uzerli: Hızlı aşk yıpratıyor

ABD'li sevgilisi ve iki kızıyla Berlin’de yaşayan Meryem Uzerli aşkı anlattı. Oyuncu, geçmişte yaşadığı hızlı aşklardan ve kararlardan dolayı çok yıprandığını dile getirdi. İşte Uzerli'nin açıklamaları...

10 Eylül 2022 Cumartesi   09:26:31

Sürpriz aşk: Ekin Türkmen-Okan Can Yantır

'Ekmek Teknesi'nin Songül'ü, 'Küçük Kadınlar'ın Elif'i Ekin Türkmen'in, iki yıllık birlikteliğin ardından 2017'de oyuncu Dilan Çiçek Deniz'den ayrılan, 2018'de şarkıcı Sıla Gençoğlu ile adı sıkça anılan iş insanı Okan Can Yantır'la yeni bir aşka yelken açtığı ortaya çıktı. Emirgan'da objektiflere yansıyan ikiliden Ekin Türkmen, sürpriz ilişkiyi ilan etti.

10 Eylül 2022 Cumartesi   09:20:57

Yıldız Çağrı Atiksoy ile Berk Oktay evlendi!

Daha önce 'Savaşçı' adlı dizide birlikte rol alan oyuncular Yıldız Çağrı Atiksoy ile Berk Oktay iki yıldır aşk yaşıyor. Mutlu birliktelikleri devam eden ikili, hayatlarını birleştirmeye karar vermişti. Yaklaşık 10 gün önce izmirde kına gecesi yapan Atiksoy ile Oktay, dün akşam sade bir törenle nikah masasına oturdu. Törenden kareler, sosyal medyadan paylaşıldı.

10 Eylül 2022 Cumartesi   09:18:22

Gupse Özay ile Barış Arduç'un mutlu günü!

Bir süredir ekranlardan uzak olan ve senaryo çalışmalarına ağırlık veren Gupse Özay, uzun yıllar aşk yaşadığı meslektaşı Barış Arduç'la iki sene önce nikah masasına oturmuştu. Mutlu birliktelikleri devam eden oyuncu çiftten geçtiğimiz aylarda bebek müjdesi gelmişti. Hamilelik süresi boyunca zaman zaman paylaşımlar yapan Özay'dan güzel haber geldi. Ünlü çift, 9 Eylül 2022'de kızlarına kavuştu.

10 Eylül 2022 Cumartesi   09:11:49

Süreyya Yalçın o anları paylaştı!

2016 yılında iş insanı Ozan Baran ile nikah masasına oturan ve ardından ABD'ye yerleşen Süreyya Yalçın, yaz aylarını Türkiye'de geçirmeye devam ediyor. Şimdilerde Marmaris'te tatil yapan 38 yaşındaki sosyetik güzel, 'beach plane' adı verilen deniz uçağına bindiği anları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

10 Eylül 2022 Cumartesi   01:32:16

Boğaz'da nostalji rüzgarı estirdiler!

Poll Production by Polat Yağcı organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi, dün gece Türk müziğinin usta isimleri Ümit Besen ve Cengiz Kurtoğlu’nu ağırladı. İkili, sevenleriyle birlikte söyledikleri unutulmayan şarkılarıyla Boğaz’da nostalji rüzgarı estirdi.

10 Eylül 2022 Cumartesi   01:27:35

Derya Uluğ'un hayali gerçek oldu!

Derya Uluğ, 91. İzmir Enternasyonel Fuarı'nda müzikseverlerle buluştu. Rekor bir katılımla yaklaşık 80 bin kişinin doldurduğu konser alanında 2.5 saat sahnede kalan Uluğ, memleketi İzmir'de hemşerilerine unutulmaz bir gece yaşattı.

10 Eylül 2022 Cumartesi   01:23:43

Hadise'den 'hamilelik' iddialarına yanıt!

Geçtiğimiz günlerde konserde gözyaşlarını tutamamasıyla birlikte evliliği gündemden düşmeyen ünlü sanatçı Hadise'nin hamile olduğu iddia edilmişti. İddialarla ilgili Hadise Instagram hesabından açıklama yaptı.

10 Eylül 2022 Cumartesi   01:21:18

Metrobüs yolunda insan seli... Binlerce kişi yürüyerek evlerine ulaşmaya çalıştı!

Avcılar'da meydana gelen kazanın ardından kilometrelerce metrobüs kuyruğu oluşurken vatandaşlar çareyi metrobüs yolunda yürümekte buldu. Binlerce kişi kilometrelerce yol yürüyerek evlerine ulaşmaya çalıştı.

10 Eylül 2022 Cumartesi   00:55:46

Bakan Karaismailoğlu'ndan metrobüs kazası açıklaması... Liyakatsız kadrolar gelince bunları yaşamaya başladık

Avcılar'da meydana gelen dört metrobüsün karıştığı kazayla ilgili açıklamada bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "İnşallah yönetimdekiler akıllarını başlarına alırlar, eksikler belli yapılmayanlar da belli. Liyakatsız kadrolar iş başına geldikten sonra bu tür kazalar yaşamaya başladık” diye konuştu.

10 Eylül 2022 Cumartesi   00:42:48

İsveç'te Türk camisine taşlı saldırı!

İsveç'in Jönköping kentinde Diyanet İşleri Başkanlığı İsveç Diyanet Vakfına bağlı bir Türk camisine taşlı saldırı yapıldı.

10 Eylül 2022 Cumartesi   00:28:36

Saatlerce metrobüs yolunda kalan vatandaşlar 'İmamoğlu istifa' sloganı attı!

Avcılar’da yaşanan metrobüs kazası nedeniyle saatlerce metrobüs güzergahında yürümek zorunda kalan vatandaşlar, ‘İmamoğlu istifa’ sloganları attı.

10 Eylül 2022 Cumartesi   00:17:00

Bakan Nebati'den 'tahıl koridoru' açıklaması...

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, tahıl koridoru anlaşması hakkında "Türkiye, bölgesel ve küresel sorunlara ilişkin çözüm üretmek amacıyla yürüttüğü yoğun diplomasi trafiğine ve müzakerelerine kararlılıkla devam edecektir" dedi.

10 Eylül 2022 Cumartesi   00:05:47

 1  2