Ümraniye'de Antika Saat Hirsizligi

Ümraniye’de bir eve girerek degerli 6 adet tespih ve antika köstekli saat çalan hirsizlik süphelisi çikarildigi mahkemece tutuklandi. Hirsizlik ani güvenlik kamerasina yansidi.

Ümraniye'de Antika Saat Hirsizligi
Istanbul Emniyet Müdürlügü görevlileri, 31 Temmuz’da Ümraniye Esenevler Mahallesi’ndeki bir evden degerli 6 adet tespih ve antika köstekli saatin çalindigi ihbari üzerine harekete geçti. Hirsizlik olayina iliskin çalisma baslatan ekipler, söz konusu adresin güvenlik kamera görüntülerini detayli bir sekilde inceledi. Hirsizlik olayini gerçeklestiren sahislardan birinin E.C.H. oldugu belirlendi.

Kimligi tespit edilen süpheli sahis 1 Agustos’ta Atasehir Mustafa Kemal Mahallesinde yakalanarak gözaltina alindi. Süphelinin yapilan sorgulamasinda benzer suçlardan çok sayida kaydi oldugu tespit edildi. Süpheli E.C.H., “evden hirsizlik” suçundan sevk edildigi adli makamlarca tutuklanarak Ceza Infaz Kurumu’na gönderildi.

Öte yandan, hirsizlik ani güvenlik kamerasina yansidi. Görüntülerde, süphelinin evin penceresini açmaya zorladigi, bir süre sonra ev sahibinin geldigi ve eve giren hirsizin camdan çikarak kaçtigi görülüyor.
Kaynak: İHA