Baskan Yüksel Açiklamasi 'Saldirganlarin Bir An Önce Adalet Önünde Hesap Vermesini Diliyorum'

Kartal Belediye Baskani Gökhan Yüksel, evinin önünde kimligi belirsiz kisiler tarafindan saldiriya ugrayan Alevi Vakiflari Federasyonu Ikinci Baskani ve Kartal Cemevi Vakfi Baskani Selami Saritas’a yayimladigi mesaj ile geçmis olsun dileklerini iletti.

Baskan Yüksel Açiklamasi 'Saldirganlarin Bir An Önce Adalet Önünde Hesap Vermesini Diliyorum'
Kartal Cemevi Vakfi Baskani ve Alevi Vakiflari Federasyonu 2. Baskani Selami Saritas evinin önünde kimligi belirsiz kisilerce saldiriya ugradi. Motosikletli ve kaskli olduklari ögrenilen saldirganlarin yakalanmasi için çalisma baslatilirken yüzünde darp sonucu morarma ve sislikler olan Saritas’in, genel saglik durumunun ise iyi oldugu ögrenildi.

“Muharrem Ayi’nda birlik ve beraberligimize kast edenleri siddetle kiniyorum”

Yasanan saldiri nedeni ile sosyal medya hesaplarindan bir mesaj yayimlayip Muharrem Ayi’nda birlik ve beraberlige kast edenleri siddetle kinadigini belirten Kartal Belediye Baskani Gökhan Yüksel de su ifadelere yer verdi: “Evinin önünde saldiriya ugrayan Kartal Cemevi Vakfi Baskanimiz Selami Saritas’a geçmis olsun dileklerimi iletiyorum. Muharrem Ayi’nda birlik ve beraberligimize kast edenleri siddetle kiniyor, saldirganlarin bir an önce adalet önünde hesap vermesini diliyorum.”
Kaynak: İHA