Baskan Palancioglu Organik Köy Pazarini Gezdi

Melikgazi Belediye Baskani Dr. Mustafa Palancioglu, yerel ürünlerin vatandasla bulustugu Tacettin Veli Köy Pazarini gezdi. Üreticilerle ve alisveris yapan vatandaslarla sohbet eden Baskan Dr. Palancioglu, esnafa hayirli isler diledi, ailesiyle birlikte alisveris yapti.

Baskan Palancioglu Organik Köy Pazarini Gezdi
Melikgazi Belediyesi olarak her zaman üreticinin ve çiftçinin yaninda olduklarini ifade eden Baskan Dr. Palancioglu; "Buradaki ürünler bahçeden direk tezgaha geliyor. Çiftçi kardeslerimizin kendi bahçesinde veya tarlasinda yetistirdigi organik ürünler Melikgazi Ilçemizdeki köy pazarlarinda satiliyor. Bugün, Tacettin Veli Mahallesi Köy Pazarindayiz. Incesu, Yahyali, Yesilhisar, Kocasinan gibi birçok ilçeden çiftçilerimizin yetistirdigi geleneksel organik ürünler burada tüketici ile bulusuyor. Vatandaslarimiz da ürünler organik oldugu için yogun ilgi gösteriyor. Bende buradan alisveris yapiyorum bugün. Persembe, cuma, cumartesi, Pazar günleri olmak üzere 4 gün açik oluyor. Pazar günleri saat 10.00’da açiliyor. Yaz aylarinda kisa bir dönem açik kaliyor. Bu organik ürünlerden almaniz için sizleri Organik Köy Pazarina bekleriz” dedi.

Ildem köy pazari sali, persembe, Tacettin Veli Köy Pazari persembe, cuma, cumartesi, pazar, Keykubat Pazar yeri ise pazartesi, sali, cuma, cumartesi günleri hizmet veriyor.
Kaynak: İHA