Üniversite Koordinasyon Toplantisi Yapildi

Ardahan Üniversitesi’nde ögrenim gören ögrencilerin yurt ve barinma ihtiyaçlarinin yani sira, güvenlik ve asayis konularinin görüsüldügü “Üniversite Koordinasyon Toplantisi" Ardahan Valisi Hüseyin Öner baskanliginda gerçeklestirildi.

Üniversite Koordinasyon Toplantisi Yapildi
Belediye Baskani Faruk Demir, Il Emniyet Müdürü Ünsal Hayal, Il Jandarma Komutani Ali Naci Aldemir, yüksek okul bulunan ilçelerin kaymakamlari ve belediye baskanlari, KYK ve ilgili kurum yetkililerinin katilimi ile gerçeklestirilen toplantida, üniversite egitimi alan ögrencilerin hem güvenliginin saglanmasi, hem de yurt ve barinma gibi ihtiyaçlarinin karsilanmasi noktasinda yapilacak çalisma ve uygulamalar ele alindi.

Toplantida konusan Vali Öner, ögrencilerin güvenli bir ortam içerisinde egitim-ögretim alabilmeleri için tüm kurumlarin üzerine düsen görevleri hassasiyetle yerine getirmesi gerektigini belirterek sunlari söyledi:

“Üniversitemizde yeni egitim-ögretim dönemi öncesinde ögrencilerimizin barinma, yurt, dolmus gibi ihtiyaçlarinin karsilanmasi noktasinda Valiligimiz, Üniversitemiz, Emniyetimiz, Rektörlügümüz, Belediyelerimiz arasinda iyi bir diyalog ortami kurarak, ayni zamanda kampüste, yurtta, dolmusta veya çarsi da ögrencilerimizin güvenligini saglamak birinci önceligimiz olacaktir. Ilimiz gayet huzurlu bir il ve çok büyük sorunlar bulunmamaktadir. Biz de tüm birimlerimizle bu huzurun tesisi noktasinda görevimizi en iyi sekilde yerine getirecegiz. Ögrencilerimizin güvenligini, huzuru, barinma gibi temel ihtiyaçlarini tesis etmek için hep birlikte gayret sarf edecegiz.”
Kaynak: İHA