Körfezli Kadinlar Üretiyor, Ürettikçe Kazaniyor

Körfez Belediyesi tarafindan ilçedeki girisimci kadinlara yönelik hayata geçirilen Kiraz Kafe ve El Emegi Satis Ofisleri, büyük ilgi görüyor.

Körfezli Kadinlar Üretiyor, Ürettikçe Kazaniyor
Körfez Belediyesi, Körfez Ticaret Odasi, Halk Egitim Merkezi ve Körfez Kent Konseyi Kadin Meclisi’nin paydasi oldugu Körfez Kadin Platformu is birligi ile kadin emegine yönelik hayata geçirilen projeler büyük ilgi görüyor. Geçtigimiz yilda gerçeklestirilen Kadin El Emegi Satis Alanlari bu yil da Tütünçiftlik ve Yarimca Sahili’ne hayata geçirilirken, üreten kadinlar burada ürettikleri el emeklerini satarak gelir elde ediyor. Körfezli kadinlarin el emegi çalismalarinin degerini buldugu stantlari gezen Körfez Kent Konseyi Kadin Meclisi Baskani Zehra Coskun Salih de Körfez’in bu noktada örnek oldugunu belirterek, “Baskanimiz Sener Sögüt bizlere gerçekten büyük destek verdi. Belediyemize tesekküre ediyorum. Projemiz devam ediyor. Tüm kadinlarimiz katilim saglayabilir” dedi.

Öte yandan, el emekleri satis alanlari disinda Körfez Belediyesi tarafindan Tütünçiftlik sahilinde hayata geçirilen Kiraz Kafe’de de kadinlar evlerinde ürettikleri yemekleri satma imkani yakaliyor.
Kaynak: İHA