Inönü Belediyesi Sel Afetinin Ardindan Yaralari Sariyor

Eskisehir’in Inönü ilçesinde yasanan sel afetinin ardindan, Inönü Belediyesi tarafindan ilçe genelinde sel yaralari sariliyor.

Inönü Belediyesi Sel Afetinin Ardindan Yaralari Sariyor
Inönü’de geçtigimiz günlerde yasanan siddetli yagis ve sel, ilçedeki bazi mahallelerde maddi hasarlara yol açmisti. Inönü Ilçe Kaymakami Tolga Ustaoglu ve Inönü Belediye Baskani Kadir Bozkurt, hasarin yogun yasandigi yerlerinde basinda gelen Esnemez Mahallesi’nde incelemelerde bulundu. Yagislarin basladigi ilk günden itibaren ilçe genelinde çalismalarini titizlikle sürdüren Inönü Belediyesi’ne bagli ekipler, Esnemez Mahallesi’nde de selden dolayi tahribata ugrayan sokak ve yollarda; bakim, onarim ve kanal açma çalismalarini sürdürüyor. Baskan Bozkurt, ilçe sakinlerine geçmis olsun dileklerini iletirken, “Inönü Belediyesi olarak ilçe sakinlerimizin yanindayiz. Ekiplerimizle birlikte yagisin basladigi ilk andan itibaren gece gündüz çalismalarimizi araliksiz sürdürüyoruz. Allah ülkemizi ve memleketimizi her türlü afetlerden korusun” dedi.

Yagisin basladigi ilk andan itibaren ilçe genelindeki çalismalardan dolayi memnuniyet duyan ilçe sakinleri ise Baskan Bozkurt ve belediye çalisanlarina tesekkür etti.
Kaynak: İHA