Beyoglu'nda 4 Katli Metruk Bina Çöktü

Beyoglu’nda 4 katli metruk binanin duvari sokaga çöktü. Park halindeki ticari araç çöken duvarin altinda kalirken, kimsenin olmamasi facianin önüne geçti. Olay yerinde çok sayida itfaiye ve AFAD ekibi çalisma yapti.

Beyoglu'nda 4 Katli Metruk Bina Çöktü
Olay, Beyoglu Çukur Mahallesi Kadin Çikmazi Sokak’ta saat 07.00 siralarinda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 4 katli metruk binanin bir kismi daha önceden yikilmisti. Binanin yikilmayan ve diger binalara yapisik duvari sokaga çöktü.

Park halindeki araç molozlarin altinda kaldi

Park halindeki 34 DOS 783 plakali ticari araç sokaga çöken molozlarin altinda kalarak kullanilamaz hale geldi. Tehlike olusturan kisimlar ise itfaiye ekipleri tarafindan kontrollü sekilde yikildi.

Sokakta kimsenin olmamasi facianin önüne geçti

Binanin iki duvarinin sokaga çöktügü esnada sokakta ve bina içerisinde kimsenin olmamasi facianin önüne geçti. Ayni zamanda yan binalarda da çatlaklar olustu

Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayida itfaiye, AFAD, polis ve saglik ekibi sevk edildi. Itfaiye ve AFAD ekipleri metruk binanin içerisinde arama çalismalari yaparken, polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldi.

Öte yandan, duvari olmayan ve metruk binanin duvariyla kapanan bir bina da duvar yikilmasiyla açiga çikti.
Kaynak: İHA