Baskan Dogma, 'Her Sanayi Esnafini Dükkan Sahibi Yapana Kadar Çalisacagiz'

HAKKARI – Hakkari’nin Yüksekova Karma Sanayi Sitesi Kooperatif Baskani Haci Dogma ve beraberindekilerle birlikte Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odasi (YÜTSO) Baskani Abdurrahman Pinar’i makaminda ziyaret ederek, "Her sanayi esnafini dükkan sahibi yapana kadar çalisacagiz" dedi.

Baskan Dogma, 'Her Sanayi Esnafini Dükkan Sahibi Yapana Kadar Çalisacagiz'
Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odasi (YÜTSO) Baskani Abdurrahman Pinar’in makaminda bir araya gelen Karma Sanayi Sitesi Kooperatif Baskani Haci Dogma ve üyeleri, sanayi sitesinin gelisimi yönünde ve sanayi esnafinin dükkan sikintisi bitirmek için görüstüler. Baskan Abdurrahman Pinar, “Odamiz olarak Yüksekova esnafimiz için ne gerekiyorsa yapacagiz. Yüksekova’nin gelisimi ve gelecegi için oda olarak daima hizmet vermeye devam edecegiz. Yüksekova Karma Sanayi Sitesi Kooperatifi de sanayi esnafimiza da hayirli olur insallah’’ dedi.

Baskan Haci Dogma ise, ’’Tek amacimiz tüm sanayi esnafimizi bir araya toplayip dükkan sahibi yapmaktir. Hedefimiz Yüksekova’nin gelecegidir. Bu esnafimizin sorunu, sikintisi nerede çözülecekse, o noktada birlesecegiz. Tüm oda baskanlarindan destek istiyoruz. Bizleri bugün makaminda agirlayan baskan Pinar’a tesekkür ediyoruz’’ diye konustu.

Kaynak: İHA