Yangin Söndürme Tüpünden Uyusturucu Çikti

Manisa’da jandarma ekipleri yürüttükleri istihbarat çalismasi sonrasi bir ikamete düzenledigi operasyonda, araç yangin söndürme tüpünün içerisine gizlenmis vaziyette 2 kilo 700 gram metamfetamin ele geçirdi.

Yangin Söndürme Tüpünden Uyusturucu Çikti
Manisa Il Jandarma Komutanligi KOM ve Istihbarat sube müdürlükleri ile Yunusemre Ilçe Jandarma Komutanligi ekipleri, bir miktar uyusturucu maddenin (metamfetamin), Manisa’da satisa sunulmak üzere Muradiye Mahallesine getirilecegi bilgisini aldi. Harekete geçen ekipler, dün aksam saatlerinde Muradiye Mahallesi’nde belirlenen adrese operasyon düzenlendi.

Ikamete yapilan operasyonda S.Ö. (20), M.S. (30), M.A.K. (41) ve Y.E. (26) isimli sahislar yakalandi. Ikamet ve Y.E’ye ait otomobilde adli arama yapildi. Otomobilde yapilan aramada, araç yangin söndürme tüpünün içerisine gizlenmis vaziyette 2 kilo 700 gram metamfetamin oldugu degerlendirilen uyusturucu madde, 1 adet elektronik terazi takimi, 1 adet elektronik terazi aparati ve üretimde kullanilan diger aparatlar, 2 adet ruhsatsiz 7.65 mm çapinda tabanca ile bu tabancalara ait toplam 11 adet fisek ele geçirildi. Olayla ilgili 4 kisi gözaltina alindi. Olayla ilgili sorusturma sürüyor.
Kaynak: İHA