Sira Disi Kaymakama Sira Disi Ugurlama

Aydin’da 17 Eylül 2018 günü Efeler Kaymakamligi görevine baslayan ve 12 Agustos günü Antalya’nin Serik ilçesi kaymakamligina atanan Aydin’in sira disi kaymakamina sira disi ugurlama gerçeklestirildi.

Sira Disi Kaymakama Sira Disi Ugurlama


Aydin’da görev yaptigi süre içerisinde icraatlari ve mütevazi tavirlari ile halkin gönlünde taht kuran Efeler Kaymakami Cemal Sahin’i çok sayida vatandas sabah sporunda eslik edip, kosarak ugurladi. Sabah sporu için geldigi stadyumda çok sayida vatandasla karsilasan Kaymakam Sahin, saskinligini gizleyemedi.

Aydin’da görev yaptigi 4 yillik süre içerisinde yaptigi projelerle çiftçilere yeni gelir kapisi olusturan Kaymakam Sahin, sosyal yasantisi ile de bir çok konuda vatandasa örnek oldu. Resmi bir törende protokolde en ön sirada, semt pazarinda vatandaslarla iç içe alisveriste, hafta sonu ise pitaya seralarinda, Aydin daglarindaki kestane bahçelerinde bulunan Kaymakam Sahin, her firsatta saglikli yasam için sporun önemine de dikkat çekti. Her gün sabah sporunu aksatmayan ve örnek olan Kaymakam Sahin, spor için gittigi Adnan Menderes Stadi’nda vatandaslarin ilgisiyle karsilandi.

Aydin’da tarimin önünü açan birçok projeye imza atan ve her firsatta üretimin önemine dikkat çeken Efeler Kaymakami Cemal Sahin’in Antalya’ya atanmasi bir çok vatandasi üzerken, stadyuma gelen vatandaslar “sira disi” kaymakami sira disi bir sekilde ugurladilar. Sabahin erken saatlerinde stadyumda Kaymakam Sahin’i karsilayan ve hizmetlerinden dolayi tesekkür eden vatandaslar, sabah sporunda Sahin ile birlikte kosarak ilginç bir ugurlama gerçeklestirdiler. Vatandaslarin ilgisi karsisinda saskinligini gizleyemeyen Kaymakam Sahin ise vatandaslara tesekkür etti.
Kaynak: İHA