Kadin Muhtardan Belediyeye Hizmet Çagrisi

Adana’nin merkez Seyhan ilçesi Pinar Mahallesi Muhtari Saniye Çelik, Seyhan Belediyesi’nden yeterli hizmet alamadiklarini, bununla ilgili sorunlarini anlatacak yetkili de bulamadiklarini söyledi.

Kadin Muhtardan Belediyeye Hizmet Çagrisi
Seyhan Belediye binasi önünde ellerinde afisler bulunan mahalle sakinleriyle basin açiklamasi yapan Saniye Çelik, bekledikleri hizmeti belediyeden göremediklerini söyledi.

Çelik, "2019 yerel seçimlerinden bu yana belediyemizden elle tutulur hizmetler alamiyoruz. Dilekçelerimiz ve taleplerimiz yok sayiliyor" dedi.

Sorunlarini aktaracak kimseye de ulasamadiklarini söyleyen Çelik, "Fen isleri, park ve bahçeler ve temizlikten sorumlu kisiler görevlerini, yapacaklari hizmetleri geciktirerek kamu zararina sebep oluyorlar. Park ve bahçeler nerede? Belediye nerede, fen isleri nerede biz magdur oluyoruz ve hakkimizi istiyoruz. Burasi Sofulu çöplügüne dönmüs durumda. 96 mahallesi olan ilçemizin yer alti çöpleri tüm halkimizin yasamini olumsuz yönde etkilemektedir. Bu yasanan sorunlarin bir an önce düzeltilmesini ve mevcut park ve bahçelerimizin onarilmasini, mahallelerimizin gerekli düzene kavusmasini istiyoruz" diye konustu.

Kaynak: İHA