Halk Egitim Merkezinin Açtigi Kurslar Büyük Basari Getirdi

Afyonkarahisar Emirdag Halk Egitim Merkezi geçtigimiz dönem liseden mezun olan ögrencilere yönelik ücretsiz olarak üniversiteye hazirlik kursu açti. Kursa katilan ögrenciler 2022 YKS sonuçlarina göre önemli basarilar elde etti.

Halk Egitim Merkezinin Açtigi Kurslar Büyük Basari Getirdi
Konuyla ilgili konusan Halk Egitim Merkezi Müdürü Volkan Kaya, Halk Egitim Merkezinde liseden mezun ögrencilere yönelik üniversite sinavlarina hazirlik için açilan ücretsiz kurslardan 2022 YKS sonuçlarina göre esit agirlik puan türünden Türkiye geneli 13 bin siralama ile bir ögrencinin hukuk fakültesine yerlestirmenin gururunu yasadiklarini kaydetti.

Kaya, “Emegi geçen ögretmen arkadaslarima, mesai arkadaslarima, bizlere doküman kitap, soru bankasi, deneme sinavi destegi saglayan hayirseverlerimize ve bize güvenen ailelerimize tesekkür ederim. Önümüzdeki yil da yine mezun ögrencilerimizi yüksekögrenime hazirlamak için kurslarimizi açacagiz” dedi.

Kaya, yeni dönem için kurslara basvurularin Emirdag Halk Egitim Merkezinde basladigini belirterek kaydolmak isteyen ögrencilere de çagrida bulundu.
Kaynak: İHA