Eyüpsultan'da IETT Otobüsü Geçerken Yolda Çökme Yasandi

Istanbul’da etkili olan siddetli yagis nedeniyle Eyüpsultan’da yol çöktü. Seyir halindeki IETT otobüsünün tekerlegi çöken yolun içine girdi. Otobüsteki yolcular araçtan indirilirken otobüs bulundugu yerden geri gelerek çikti.

Eyüpsultan'da IETT Otobüsü Geçerken Yolda Çökme Yasandi


Istanbul’da dün aksam saatlerinde baslayan yagmur, bugün de etkisini arttirarak devam etti. Edinilen bilgiye göre, yogun yagis nedeniyle Eyüpsultan Vardar Bulvari’nda saat 08.00 siralarinda yolun bir kisminda çökme meydana geldi. O sirada seyir halinde olan IETT otobüsünün ön tekerlegi çöken yolun içinde kaldi. Otobüsün içindeki yolcular, hemen araçtan indirildi. Çevrede bulunan polis merkezinden gelen ekipler, otobüs sürücüsüne yardima geldi. IETT otobüsü soförü araciyla geri gelerek çöken yoldan çikmayi basardi. Eyüpsultan Belediyesi’ne bagli ekipler yol bakim ve onarim çalismasi baslatti.

“Yoldan geçerken birden yol çöktü”

Yasananlari anlatan esnaf Mahmut Coskun, “Sabah dükkana geldik. Arabayi park ettim. IETT otobüsü yoldan geçerken birden yol çöktü. Otobüsün tekerlegi kaldi. Zor kurtardilar. Yolculardan heyecanli bir sekilde bagirma sesi geldi. Esnaf o saatte yoktu. Polis arkadaslarimiz hemen geldiler. Yardimci oldular. Belediyemiz yolu tamir ediyor” dedi.

Kaynak: İHA