Biber Gazi Sikarak Istanbul'un Göbeginde Adam Kaçirmaya Çalisan 3 Süpheli Yakalandi

Kagithane’de geçtigimiz günlerde kiralik araç ile biber gazi sikip etkisiz hale getirdikleri adami kaçirmaya çalisan 3 süpheli polis ekipleri tarafindan yakalandi.

Olay 13 Agustos günü saat 11.00 siralarinda Kagithane ilçesi Yavuzselim Mahallesi’nde meydana geldi. M.J. (29) isimli kisinin kaçirilmak istendigi bilgisi üzerine olay yerin giden polis ekipleri çalisma baslatti.

Yapilan çalismalar çerçevesinde beyani alinan müsteki M.J. araçla gelen tanimadigi iki sahsin yüzüne biber gazi sikarak kendisini kaçirmaya çalistigini, ancak ellerinden kurtuldugunu, olay sonrasi kendisine, eger 30 bin dolar vermezse tekrar geleceklerini belirten bir mesaj geldigini, ayni sahislarin daha önce de zorla para istediklerini beyan etti.

Polis ekipleri süphelileri yakalamaya yönelik çalisma baslatti.

Yapilan arastirmalarda sahislarin kiralik araçla geldikleri, araci M.M.(20) isimli sahsin kiraladigi tespit edildi. M.M. polis ekipleri tarafindan yakalandi. Çalismalarin devaminda olayi gerçeklestirdikleri tespit edilen sahislardan M.H.A.(22) ve V.H.(26) isimli sahislar ise bugün gerçeklestirilen operasyon ile yakalandi.

Öte yandan konuyla ilgili sorusturma sürüyor.
Kaynak: İHA