Aytemiz'den Bozcaada Tiyatro Festivali'ne Destek

Aytemiz, 1-4 Eylül tarihleri arasinda Bozcaada’da düzenlenecek ve ziyaretçilerin birçok tiyatro oyunu, konser ve atölye ile kültür ve sanat dolu günler geçirecegi Bozcaada Tiyatro Festivali’nin destek sponsoru oldu.

Aytemiz'den Bozcaada Tiyatro Festivali'ne Destek


Akaryakit sektörünün önde gelen markalarindan Aytemiz, kültür-sanat festivallerinin önemli duraklarindan Bozcaada’da bu yil ilk defa düzenlenecek tiyatro festivalinin sponsoru oldu. Bozcaada’nin tarihi ve turistik alanlarinda gerçeklestirilecek tiyatro oyunlari ve konserlerin yani sira ünlü isimlerin farkli konulardaki atölyeleri ile de zenginlestirecegi festivalde ziyaretçiler, kültür ve sanat dolu günler geçirecek.

60’tan fazla etkinlikle dört gün boyunca sanatseverlerle bulusacak Bozcaada Tiyatro Festivali’nde begenilen tiyatro oyunlari sahnelenecek. Çocuk oyunlari ve atölyelerle çocuklara yönelik etkinlikler de festivalde önemli yer tutacak. Ayrica sirketin destegiyle gerçeklestirilen Aytemiz’le Festival Sohbetleri’nin sunuculugunu Akustikhane’nin sunucusu ve yapimcisi Zafer Yilmaz yaparken konugu da ünlü oyuncu Damla Sönmez olacak.
Kaynak: İHA