Adiyaman'da Traktör Devrildi Açiklamasi 1 Ölü, 8 Yarali

Adiyaman’in Gölbasi ilçesinde freni tutmayan traktör önce takla atti, sonra sarampole yuvarlandi. Kazada 1 kisi hayatini kaybederken 4’ü çocuk 8 kisi yaralandi.

Adiyaman'da Traktör Devrildi Açiklamasi 1 Ölü, 8 Yarali
Kaza, Gölbasi ilçesi Belören beldesi Çilingir Kale Arkasi mevkiinde meydana geldi. Traktör römorku üzerinde baga üzüm kesmeye giden kisiler kaza yapti. Ahmet Gündogdu yönetimindeki 02 HU 581 plakali traktör rampa asagi indigi sirada traktörün freni tutmayinca sürücü kontrolü kaybetti. Traktör önce yol kenarindaki kayaya çarpi, ardindan takla atarak yaklasik 70 metrelik uçuruma yuvarlandi.

Kazayi gören diger köylüler durumu 112 acil çagri merkezine bildirdi. Olay yerine saglik ve jandarma ekipleri yönlendirildi.

Kazada, sürücü ve ayni aileden Dilek, Irmak ve Behiye, çocuklar A.C. (8), M. (4), M.A. (6), D.G. (2) yaralandi. Ayse Fatma Gündogdu (51) ise kaza yerinde hayatini kaybetti. Yaralilar olay yerine gelen saglik ekiplerinin ilk müdahalesi sonrasinda Gölbasi ve Besni Devlet Hastanesine kaldirildi. Durumlari agir olan Ahmet Can Gündogdu, Behiye Gündogdu daha sonra Adiyaman Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirildi.

Kazayla ilgili sorusturma sürdürülüyor.
Kaynak: İHA