AK Parti Bursa Teskilatlarindan Orhaneli Çikarmasi

AK Parti Genel Merkezi tarafindan baslatilan "Yüz Yüze 100 Gün" programi çerçevesinde AK Parti Bursa Teskilati Orhaneli ilçesinde vatandaslarla bulustu.

AK Parti Bursa Teskilatlarindan Orhaneli Çikarmasi
AK Parti Bursa Milletvekilleri Hakan Çavusoglu, Refik Özen, Mustafa Esgin, Vildan Yilmaz Gürel, Osman Mestan ve Zafer Isik Orhaneli ilçesinde vatandaslarla bir araya geldi.

Milletvekilleri, Orhaneli Belediye Baskani Ali Aykurt, Orhaneli AK Parti Ilçe Baskani Ramazan Turhan ile beraber ilçenin Beyce pazarinda köylü esnafi ve sehir merkezindeki is yerlerini gezerek vatandaslarla sohbet edip onlarin dertleri dinledi.

Bursa Milletvekili Hakan Çavusoglu, "100 günde yüz yüze programimizda güzel bulusmalar oldu. Vatandaslarimizla hasbihal ettik, ederken de sorunlari dinledik, gerekli notlarimizi aldik. Biz bugün sahaya çikmis parti degiliz, hep sahadaydik, hep vatandasla iç içeyiz. AK Parti hep sahada olan hep milletin içinde olan bir partidir" dedi.

Beyce pazarinda bir esnaf ilgi ve sevgisini gösterirken Çavusoglu’na kavun keserek ikramda bulundu. Program, gece yarisina kadar ilçe ve mahallelerinde devam etti.
Kaynak: İHA