Yenimahalle Kütüphanelerine Yogun Ilgi

Ankara Yenimahalle Belediyesi’nin sinavlara hazirlanan veya ders çalisma ortamina ihtiyaç duyan gençler için hizmete sundugu kütüphaneler yogun ilgi görüyor. Yenimahalle Belediyesi’nin ilçenin dört bir yaninda hizmete açtigi kütüphanelerde üye sayisi 12 bin’e ulasti.

Yenimahalle Kütüphanelerine Yogun Ilgi
Haftanin 7 günü sabah 9.00, aksam 20.00 saatleri arasinda Yenimahallelilere kütüphane hizmeti veren Yenimahalle Belediyesi; Yenimahalle Kapali Pazar Yeri ve Sosyal Tesisleri, Karsiyaka Kapali Pazar Yeri ve Sosyal Tesisleri, Ata Mahallesi Kültür Merkezi, Serhat Mahallesi Basak Cengiz Kültür Merkezi, Kaletepe Kültür Merkezi, Demetevler Destek Egitim Merkezi, Ragip Tüzün Destek Egitim Merkezi ve Meydan AVM Yasar Kemal Kütüphanesi olmak üzere 8 ayri noktada ilçe sakinlerine hizmet veriyor.

Gelecegin söz sahipleri Yenimahalle’den çiksin

Yenimahalle Belediye Baskani Fethi Yasar, “Yenimahalle’nin dört bir yaninda gençlerimiz ve sinavlara hazirlanan vatandaslarimiz için hizmete açtigimiz kütüphanelerimiz yogun ilgi görüyor. Gençlerin ve çocuklarin iyi üniversitelerde okumasini hedefliyor, gelecegin söz sahibi bireyleri Yenimahalle’den çiksin istiyoruz. Sinavlara hazirlanmak isteyen, evinde yeterli çalisma ortami bulamayan, huzurlu bir ortamda kitap okumak, arastirmak isteyen gençlerimize temiz bir ortamda çalisma firsati sunuyoruz” dedi.

Kaynak: İHA