Kustepe'de 'Narko Dar Alan Uygulamasi'

Sisli Ilçe Emniyet Müdürlügü tarafindan Kustepe mevkisinde genel emniyet ve asayis uygulamasi yapildi. Dar alan uygulamasinda 1333 kisi sorgulanirken, 300 otomobil ve 256 motosiklet de kontrol edildi.

Kustepe'de 'Narko Dar Alan Uygulamasi'


Sisli’de Ilçe Emniyet Müdürlügüne bagli polis ekipleri tarafindan Kustepe mevkisin narkotik, silahli olaylar, süpheli sahis ve araçlara yönelik huzur ve güvenligi saglamak için “Narko Dar Alan” uygulamasi yapildi. Yapilan uygulamada 2 süpheli sahsin üzeri arandi. Yapilan aramalarda, süphelilerin üzerlerinden uyusturucu madde çikti. Gözaltina alinan süphelilere, uyusturucu imal ve ticaretinden islem yapildi. Ayni zamanda uygulamada, bir sahsin deport islemi yapilirken, 2 adette ruhsatsiz tabanca ele geçirildi. Durdurulan bir sahista yapilan üst aralamalarinda ise 5 adet uyarici hap ele geçirildi. Sahsa, uyarici madde bulundurmaktan dolayi islem yapildi.

Öte yandan, denetim noktalarinda süpheli görülen araçlar durdurularak aranirken, sürücü ve yolcularin Genel Bilgi Taramalari (GBT) yapildi. Cadde ve sokaklarda süpheli görülen kisilerin de kontrolleri saglandi. Yapilan denetimlerde narkotik köpegi de durdurulan araçlari didik aradi. Uygulama genelinde ise, 1333 kisi sorgulanirken, 300 otomobil ve 256 motosiklet de kontrol edildi. Toplamda ise 1889 kisinin (GBT)’si kontrol edildi.
Kaynak: İHA