Karacabey'in Altyapisi BUSKI Ile Yenileniyor

Bursa’nin tüm ilçelerinde altyapi meselesine kalici çözümler üretmek amaciyla çalismalarini sürdüren Büyüksehir Belediyesi, Karacabey ilçesinde 46 kilometresi kanalizasyon ve 20 kilometresi de yagmursuyu olmak üzere toplamda 66 kilometrelik altyapi imalati gerçeklestirecek.

Karacabey'in Altyapisi BUSKI Ile Yenileniyor
Tüm ilçelerde oldugu gibi Karacabey’in altyapisini da gelecege tasiyacak hamleler yapan Bursa Büyüksehir Belediyesi, BUSKI Genel Müdürlügü marifetiyle ocak ayindan bu yana çalismalarini sürdürüyor. Karacabey ilçesinde Yeni, Gazi, Sirabademler, Nasrettin, Yenice, Karacaahmet, Drama, Runguçpasa, Emirsultan, Selimiye, Saadet ve Esentepe mahallelerini kapsayan kanalizasyon ve yagmursuyu sebeke hatti imalatlari tüm hiziyla devam ediyor.

Bursa’nin gelecegine yön verecek altyapi hamlelerinden birini de Karacabey ilçesinde sürdürdüklerini söyleyen Büyüksehir Belediye Baskani Alinur Aktas, “Karacabey’in 12 mahallesinde kanalizasyon ve yagmursuyu hatlari, kolektörler ve izgara imalatlari yapacagiz. Bunun yaninda Karacabey Sanayi Sitesi ve Sahil Bölgesi Bayramdere Mahallesi’nde kanalizasyon yagmursuyu sebeke hatlari ile terfi merkezi insa edecegiz. Bu projeler sayesinde Karacabey, saglikli ve gelismis kanalizasyon ve yagmur suyu sistemine kavusacak. Ilçenin ‘her yönüyle’ daha yasanabilir hale getirilmesi hedefiyle hareket ediyoruz. Çalismasi tamamlanan sokak ve caddelerde asfalt imalatlari da kisa zamanda yapilacak” dedi.

Kaynak: İHA