Hacilar'da Yollar Yenileniyor

Hacilar Belediye Baskani Av. Bilal Özdogan 2022 yili ilk 8 ay içerisinde 65 bin metrekare parke çalismasi yapildigini belirterek yilsonuna kadar bu sayiyi 165 bin metrekare olarak tamamlamayi hedeflediklerini söyledi.

Hacilar'da Yollar Yenileniyor
Ilçe genelinde yapilan kilitli parke yol yapim çalismalari ile daha konforlu bir yasam sunduklarini belirten Özdogan söyle konustu; "“Kilitli parke yol yapim çalismalarimizi tüm hiziyla sürdürüyoruz. Ilçe genelinde birçok noktada çalismalarimiz devam ediyor. Bu zamana kadar toplamda 65 bin metrekare parke çalismasi gerçeklestirdik, yilsonunda 165 bin metrekare yol çalismasini tamamlamayi hedefliyoruz. Bundan sonraki çalismalarda yine ekiplerimizle birlikte yaptigimiz degerlendirmede planladigimiz üzere çalismalarimizi bu yaz içerisinde hem parke hem de asfalt çalismasi olarak eksik gördügümüz yerleri tamamlayacagiz. Gerek fen isleri gerekse imar müdürlügü birimimizle koordineli bir sekilde çalismalarimiz sürmektedir. Hacilarda insanimizin tüm alanlarda yasam konforlarini artirmak adina tüm noktalara ulasmayi hedefliyoruz. Insanimizin rahati için tüm ekiplerimizle gayretli çalismalarimiz sürmektedir. Yapilan çalismalarda emegi geçenlere tesekkür ederim.”

Çalismalari yerinde inceleyen Baskan Özdogan burada vatandaslarla sohbet etti. Çevredeki vatandaslarda yapilan çalismalardan ötürü Baskan Özdogan’a tesekkür etti.
Kaynak: İHA