Bursa'daki Dus Kavgasinda Süpheliler Serbest Birakildi

Bursa’nin Inegöl ilçesindeki fabrika insaatinda dus sirasi nedeniyle yasanan, 6 isçinin yaralandigi kavgaya karisan 9 kisi adliyeye sevk edildi. 9 kisiden 4’ü adli kontrol sartiyla, 5’i savcilik karariyla serbest birakildi.

Bursa'daki Dus Kavgasinda Süpheliler Serbest Birakildi
Geçtigimiz Pazar aksami, Mesudiye Mahallesi Yildirim Caddesi üzerinde çalismasi süren insaatta konaklayan 11 isçi arasinda dus sirasi tartismasi çikti. Tartisma bir anda kavgaya dönüstü. Insaat malasi, musta, biçak ve sopalarin kullanildigi kavgada 6 kisi yaralandi. Olay yerine çok sayida polis ve 112 ekibi sevk edildi. Kavgada yaralanan Yusuf B. (21), Yunus B. (13) ve Ibrahim B. (29) Inegöl Devlet Hastanesine, Ibrahim S. (25), Vural S. (28) ve Volkan C. (22), Bursa Yüksek Ihtisas Egitim ve Arastirma Hastanesine sevk edilerek tedavi altina alindi. Agir yaralanan Yusuf B.’nin saglik durumunun iyiye gittigi ögrenildi.

Kavgaya karisan Hüseyin S. (23), Latif C. (20), Ümit S. (24) ve Ünal S. (22) ile tedavileri tamamlanan Yunus B., Ibrahim S., Vural S., Volkan C. ve Ismail B. sorgulamalarin ardindan adliyeye sevk edildi. 9 sahistan Hüseyin S., Latif C., Ümit S. ve Ünal S. adli kontrol sartiyla, diger 5 kisi ise savcilik karariyla serbest birakildi.
Kaynak: İHA