Saskin Bakislar Arasinda Ilçeyi Kanoyla Geçtiler

Zonguldak’in Devrek ilçesinde iki arkadas dogal güzelliklere dikkat çekmek amaciyla Bolu Çayi’ni kanoyla kürek çekerek geçti.

Saskin Bakislar Arasinda Ilçeyi Kanoyla Geçtiler
Ilçede beden egitimi ögretmenligi yapan Erkan Özdemir ve Selçuk Sari kentin dogal güzelliklere dikkat etmek için farkli bir etkinlige imza etti. Egerci köyünden kanoyla Bolu Çayi’na inen iki arkadas, 24 kilometrelik yolu 4 saat boyunca kürek çekerek ilerledi. Daha önce denenmemis olan bir etkinlige imza attiklarini ifade eden iki arkadas, ilçe merkezine ulastiklarinda ise saskin bakislarla kendilerini izleyen vatandaslara da selam vermeyi ihmal etmedi.

Farkli bir etkinlik düzenlemek istediklerini anlatan Erkan Özdemir, "Farkli aktiviteleri baslatmaya, farkindalik olusturmaya çalisiyoruz. Burada benim gibi beden egitimi ögretmeni olan arkadasim Selçuk Sari ile beraber Egerci’den girerek 24 kilometrelik parkuru irmak içerisinden ilçe merkezine kadar kanoyla geldik. Bir ilki basardik. Ortalama dört saatimizi aldi. Tabi bu suyun akisi ve debisine de bagliydi. Aksiyon dolu bir etkinlik oldu" diye konustu.

Erkan Özdemir, doga sporlari da yaparak kendi olusturduklari rotalarda yürüyüsler de gerçeklestirdiklerini sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA