Safranbolu'da Çocuklardan Belediye Isçilerine Dondurma Sürprizi

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde Çocuk Meclisi üyeleri, hava sicakliginin 36 dereceyi buldugu ilçede çevre temizliginde çalisan belediye isçilerine dondurma sürprizi yapti.

Safranbolu'da Çocuklardan Belediye Isçilerine Dondurma Sürprizi
Safranbolu Belediyesi Çocuk Meclisinde bulunan çocuk üyeler en sevdikleri yiyecek olan dondurmayi bu kez sicak havada çalisan belediye isçileri ile paylasti. Safranbolu Belediyesi Çocuk Meclisi yaz tatili döneminde de çalismalarina devam ediyor. Sicak havalarda çalisan belediye isçileri için dondurma ikraminda bulunmak isteyen çocuklar Safranbolu Belediyesi yetkililerine durumu iletti. Bu fikir ile harekete geçen ekipler çocuklarla birlikte Safranbolu’nun farkli noktalarinda asfalt ve çevre düzenlemesinde çalisma yapan belediye ekiplerine dondurma ve su ikraminda bulundu.

Çocuk Meclisi üyelerinden Toprak Cengiz, dondurmayi bütün çocuklarin çok sevse de paylasmak gerektigini de belirterek, “En son hepimiz de yiyecegiz ama öncesinde paylasmamiz lazim. Çok sicak var. Sicakta çalisiyorlar. Asfalt yapiyorlardi. Asfalt da çok sicakti. Üstüne basinca sicaktan etkileniyorlardi. Onlarin da dondurma yemeye haklari var. Serinlemelerini istedik. Hasta olmasinlar diye dondurma ile beraber su da ikram ettik” dedi.

Kaynak: İHA