MHP'nin 'Adim Adim 2023 Ilçe Ilçe Anlatma Ve Aydinlatma' Programi Oltu'da Yapildi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) tarafindan organize edilen ’Adim Adim 2023 Ilçe Ilçe Anlatma ve Aydinlatma’ programi Erzurum’un Oltu ilçesinde gerçeklestiridi

MHP'nin 'Adim Adim 2023 Ilçe Ilçe Anlatma Ve Aydinlatma' Programi Oltu'da Yapildi
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Baskan Yardimcisi ve Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydin, ilçe bulusmalari için seferberlik baslatti. Partisinin organize ettigi “Adim Adim 2023 Ilçe Ilçe Anlatma ve Aydinlatma Toplantilari” çerçevesinde Erzurum’a gelen ve ayaginin tozuyla ilçe turlarina çikan Kamil Aydin, ilçelerin tamaminda vatandaslar ve partililerle bir araya gelecek. Ilk ilçe seferini dün Narman, Olur, Oltu ve Senkaya’ya gerçeklestiren Aydin, bugün Çat, Askale, Pazaryolu ve Ispir, yarin da Pasinler, Köprüköy ve Horasan’a çikarma yapacak.

MHP Genel Baskan Yardimcisi Prof. Dr. Kamil Aydin’a, Istanbul Milletvekili Arzu Erdem, MYK üyeleri Adem Yurdagül ve Tarkan Toper, Erzurum Il Baskani Naim Karatas ve Erzurum Ülkü Ocaklari Il Baskani Abdulkadir Gökçan da eslik ediyor.

Oltu Belediye Sosyal tesislerinde düzenlenen ’Adim Adim 2023 Ilçe Ilçe Anlatma ve Aydinlatma’ programinda saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin okunmasinin ardindan açilis konusmasini Oltu MHP Ilçe Baskani Mehmet Coskun yapti.

Ardindan konusma yapan Erzurum MHP Il Baskani Naim Karatas da, “Allah’imiza sükürler olsun nerede bir üç hilal varsa, bir sancak varsa milyonlarca sevdalilari, gönüldaslari hep birlikte bu üç hilalimizin sancagimizin altina toplaniyor. Milliyetçi Harekat Partisi basta liderimiz olmak üzere biz onun dava arkadasi, yol arkadasi olarak her zaman devlet dedik, millet dedik, bayrak dedik, ezan dedik. Karsiliksiz bu ülkeyi seviyoruz” dedi.

MHP MYK üyesi Adem Yurdagül, “Malumunuz ülkemiz içerisine girmis hain terör örgütlerinin basinda FETÖ olmak üzere ülkemiz içerisinde birçok açidan gizli savaslara neden olmuslardir. Bizler 15 Temmuz’dan önce ülkemizin milletimizin yaninda dik durus göstermis sonrada hain darbe girisinden sonra genel baskanimiz ve sayin Cumhurbaskanimiz iradesiyle gelecege isik tutmak anlaminda beka sorununu ortadan kaldirmak adina pazara kadar degil mezara kadar bir beraberlige liderlerimiz imza atmislardir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti 15 Temmuz’dan sonra dünyaya kafa tutan, dünyaya yön veren bir devlet olmustur” diye konustu.



“Erzurumlular sinsi kusatmayi her zaman fark eder”

Ilçe ilçe dolastiklarini ifade eden MHP Istanbul Milletvekili Arzu Erdem, “Evimizdeki dadastan, dadaslar diyarina büyük selamla geldim. Erzurum’a yapilan emekleri görüyoruz. Allah’in izniyle 2023 senesinde mühür vurulacak sandiga zillet gömülecektir. Hedef 2023 adim adim, ilçe ilçe dolasiyoruz. Dolasirken de dilimiz döndügünce hem sikayetlerimizi belirtiyoruz hem de ayni zamanda anlatmaya aydinlatmaya devam ediyoruz. Biliyoruz ki Erzurumlular tehlikeyi sezer. Biliyoruz ki Erzurumlular sinsi kusatmayi her zaman fark eder. Biliyoruz ki Erzurum’dan hain geçmez haine geçit vermez. En büyük güvencemiz budur” dedi.



“Altili masa siyaseten bizi bogmaya çalisiyorlar”

Programda konusma yapan MHP Genel Baskan Yardimcisi MHP MYK Üyesi 27.Dönem Milletvekili Prof.Dr. Kamil Aydin, “Ayrimiz gayrimiz yok Allaha sükür. Çünkü niye kilitlendigimiz hedef ayni, çünkü niye Müslümanin hayalleri vardir, idealleri vardir. Bir eline ayi bir eline günesi koysaniz da vazgeçmeyecegi degerleri vardir. Herhangi bir beklentiye kapilmadan partiden kapi kapi dolasip siyaseti kendi izzet-i ikbali için yapanlardan degiliz. Biz kutlu bir hareketin hak ve kâinat yolunun neferleri olarak, Allaha sükür Türk siyasi tarihinde 53 yildir variz. MHP olarak bizim keyfimizi, nesemizi, durusumuzu bozacak hiç kimse dogmadi bundan sonra da dogmayacak. 15 Temmuz gecesi Allah’a sükür önce ülkem ve milletim diyen, Cumhur ittifakinin iki ayagi da sokaklara döküldü ve o güne kadar her on yilda bir birazcik havuç verip kafamiza bir sopa vuran zihniyet artik sasirdi hesaplar bozuldu. Niye? Çünkü ayet-i kerime ile sabit. Rabbimin tuzagi bütün tuzaklari bozar. Ve o gece bozdu Allah’a sükür. O altili masada kim olursa olsun, adi ne olursa olsun. Hepsinin davasinin aynen o yarim kalan hesabi tamamlama adina birilerinin verdigi sufleleri, verdikleri talimatlari yerine getirmek için siyaseten bizi bogmaya çalisiyorlar. Cumhur ittifaki zayiflasin, niye? Çünkü bizim hayallerimiz gerçeklesiyor elhamdülillah. Bizim gençligimizde hayallerimiz vardi. Hayali olmayanin dünyasi olmaz. Hayallerle basladi her sey. Iste çocukken IHA’lar SIHA’lar yapildi hayallerde iste simdi semalarda uçuyor nerde bir hasim varsa tepesine istedigi an o bombalari indiriyor. Magaradan kafalarini dahi çikaramiyorlar. 90’li yillardaki hayallerimiz buydu. Tuzaklara mayinlara basarak sehitler veriyorduk. Yollar kesiliyordu. Inanin Oltu’dan Ardahan yoluna giderken yollar kesilmedi mi? Erzurum Erzincan yolunda, Sansa’da yollarimiz kesilmedi mi? Bingöl’de yollarimiz kesilmedi mi? Çobandede Köprüsü’nü geçemiyorduk neredeyse. Mahallebasi’nda kimlik kontrolü yapiyordu o dönemin hain paralel yapisi. Bunlarin hepsini yasadik bildik. Onun için biz dedik ki bu zilletten kurtulmamiz lazim. Nerede olacaksa terörün basi orada ezilmelidir” açiklamalarinda bulundu.

Oltu ziyaretinin ardindan MHP Genel Baskan Yardimcisi ve Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydin’in ilçe turlari Karayazi, Karaçoban, Hinis ve Tekman, Tortum ve Uzundere seklinde gerçeklesecek. Kamil Aydin’in “Adim Adim 2023 Ilçe Ilçe Anlatma ve Aydinlatma Toplantilari” çerçevesinde gerçeklestirecegi ilçe bulusmalarinin en son etabi ise, merkez ilçelerle tamamlanacak. Aydin, 21 Agustos Pazar günü ise, Aziziye, Palandöken ve Yakutiye’deki vatandaslarla ve partililerle bir araya gelecek.
Kaynak: İHA