Kumluca Devlet Hastanesine Uzman Hekim Sayisi 29'A Ulasti

Yapilan uzman hekim atamalari ile hekim kadrosunu güçlendiren Kumluca Devlet Hastanesine Burcu Bacak, Dahiliye Uzmani olarak atandi.

Kumluca Devlet Hastanesine Uzman Hekim Sayisi 29'A Ulasti
2016 yilinda Akdeniz Üniversitesi Tip Fakültesinden mezun olan Dr. Burcu Bacak pratisyen hekim olarak bir süre Yozgat’ta çalistiktan sonra 2017 yilinda Süleyman Demirel Üniversitesi Tip Fakültesi’nde uzmanlik egitimine basladi.

2022 yilinda Dahiliye Uzmani olarak mezun olduktan sonra da Kumluca Devlet Hastanesinde göreve basladi.

Dr. Burcu Bacak ile hastanede hizmet veren uzman hekim sayisi 29’a yükseldi.

Bu atama ile ilgili hastane Bashekimi Uzm. Dr. Fatih Aladag," Hastanemizin bir uzman hekim daha kazanmasi bizim en büyük mutlulugumuzdur. Hastanemizle ilgili girisimlerimizi yaparak halkimizin önerilerini dikkate aliyoruz. Ayni zamanda sorun yasadigimiz tüm alanlarla ilgili hizli bir sekilde eylem planlari hazirliyoruz. Kumluca halkinin da yakindan takip ettigi yeni hastane insaatini titizlikle takip ederken, son teknolojik ürünlerle hastanemizin alt yapisini güçlendiriyoruz. Ancak tüm hastanelerde oldugu gibi bizim hastanemizde de en büyük gücümüz çalisanlarimizdir. Bu çerçevede de yaptigimiz çalismalarla yeni bir dahiliye hekimimiz göreve basladi.

Bugün itibariyle 29 uzman hekim ile halkimiza hizmet etmeye devam ediyoruz. Halkimizla el ele daha güzel bir hastane olusturmak için var gücümüzle çalisiyoruz” dedi.

Kaynak: İHA