Efeler, Pinarbasi'nda Eglenceye Doyacak

Efeler Belediyesi tarafindan düzenlenen Pinarbasi Açik Hava Yaz Etkinlikleri çerçevesinde ünlü oyuncularin yer aldigi ’Hangisi Karisi?’ isimli oyun, Efelerli tiyatroseverlerle bulusacak.

Efeler, Pinarbasi'nda Eglenceye Doyacak


Hayata geçirdigi projeler ile her zaman sanata önem verdigini belirten ve Tiyatro Gazetesi tarafindan Sanat Dostu Belediye Baskani ödülüne layik görülen Efeler Belediye Baskani Mehmet Fatih Atay, ilçe halkini kültür-sanat etkinlikleriyle bulusturmaya devam ediyor. Ray Cooney’in yazdigi, Orhan Azizoglu’nun çevirdigi, usta tiyatrocu Irfan Kangi’nin yönetmenligini üstlendigi, ’Hangisi Karisi’ adli oyunu 18 Agustos Persembe günü Pinarbasi Mesire Alani’nda Efeler halkinin begenisine sunulacak. Oyuncu kadrosunu; Zeynep Beserler, Selen Soyder, Ahmet Kayakesen, Ömür Özdemir, Göktug Derici, Giray Mert Özdenoglu ve Sahin Öztürk’ün olusturdugu 2 perdelik komedi oyunu, saat 21.00’de baslayacak.

Kültür ve sanatla iç içe bir Efeler kenti için çalistiklarini söyleyen Efeler Belediye Baskani Mehmet Fatih Atay, “Çevre çalismalari ve düzenlemelerimizle yeniden bir açik hava etkinlik merkezi haline çevirdigimiz Pinarbasi Mesire Alani’mizda sanata doganin rengini katiyoruz. Efeler halkina keyifli vakit geçirebilecekleri sanat ve eglence dolu bir yaz aksami sunmak için düzenledigimiz ücretsiz etkinligimize tüm halkimizi davet ediyorum” diye konustu.



Oyunu izlemek isteyen tiyatroseverler ücretsiz davetiyelerini, Milli Aydin Bankasi Kültür Merkezi ve Efeler Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügü’nden temin edebilecek.
Kaynak: İHA