Tece Sahillerinde Yaz Konseri Coskusu

Farkli grup ve sanatçilarin yaz aksamlarini müzikle doldurdugu Mezitli Belediyesi yaz konserleri serisi, Grup Rockustik’in muhtesem müzikleriyle devam etti.

Tece Sahillerinde Yaz Konseri Coskusu
Beytullah Kiliçoglu, Mahmut Can Yildirim, Onur Yenigün, Emre Öztürk’ten olusan Grup Rockustik, Tece bölgesinde sahili dolduran müzik severlere unutulmaz bir aksam yasatti. İçel’in en güzel sahillerinde dolunayin olusturdugu yakamozun esliginde konseri izleyenler, sarkilari birlikte söyledi, dans etti.

Konseri Mezitli Belediye Baskani Neset Tarhan da esi Sembol Tarhan ile birlikte izledi. Yaklasik bir saat süren coskulu konserin ardindan, sahili dolduran binlerce kisi, çalinan oyun havalari ile birlikte gönüllerince eglendi. Baskan Tarhan, yasanan coskuya eslik etti.

Mezitli’de gerçeklestirilen yaz konserlerinin büyük begeni kazandigini ve binlerce Mezitlilerin coskuya ortak oldugunu görmekten mutlu oldugunu belirten Baskan Tarhan, “Ekonominin olusturdugu baski basta olmak üzere vatandaslarimizi, içerisinde bulundugu sikintili süreçten biraz olsun uzaklastirabilirsek kendimiz de mutlu oluyoruz. Hep birlikte dünyanin en güzel sahillerinden birisinde en güzel sarkilarla unutulmaz aksamlar yasiyoruz” dedi.

Yaz boyunca konserlerin farkli sahillerde devam edecegini ifade eden Baskan Tarhan, “30 Agustos Zafer Bayramimizi da coskuyla kutlayacagiz. 29 Agustos’ta yine bu sahillerde sizlerin belirleyecegi bir müzik türüyle kutlamalarimizi baslatiyoruz. Simdiden belediyemizin sosyal medya hesabindan yaptigimiz ’yaz konseri’ duyurusunun altina istediginiz müzik türünü belirlerseniz, biz de ona göre bir sanatçimizi ya da grubumuzu sizlerle bulusturmak istiyoruz. 30 Agustos aksami ise binlerce vatandasimizla birlikte yaptigimiz ’zafer yürüyüsü’nün ardindan degerli sanatçi Zeynep Bahsi zafer coskumuza ortak olacak. Tüm vatandaslarimizi 30 Agustos Zafer Bayrami yürüyüsümüze ve Zeynep Bahsi konserimize bekliyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA