Bursa'da Engelli Gencin Zabita Hayali Gerçek Oldu

Bursa’da tek hayalinin zabita olmak istedigi ögrenilen engelli birey Baris Yildirim, Inegöl Belediyesi’nde Zabita birimini ziyaret etti. Dogum günü olmasi nedeniyle kendisi için pasta kesilen engelli genç, hediye edilen zabita üniformasini da giyerek ekiplerle birlikte devriyeye çikti. Hayallerini gerçeklestiren Baris Yildirim, kendisiyle yakindan ilgilenen ekiplere tesekkür etti.

Bursa'da Engelli Gencin Zabita Hayali Gerçek Oldu
Inegöl’de ikamet eden engelli birey Baris Yildirim (30), hayalindeki meslek olan zabitaligi deneyimlemek adina 153 hatlari üzerinden Inegöl Belediyesine ulasti. Zabita olmayi hayal ettigini, ayni zamanda kendisinin dogum günü oldugunu ifade eden engelli gencin hayalleri, Inegöl Belediyesi Zabita Müdürlügü ekiplerince gerçeklestirildi.

153 hatlari üzerinden Inegöl Belediyesi’ne ulasan Baris Yildirim’i, yetkililer Inegöl Belediyesi’ne davet etti. Zabita Müdürlügü’nü ziyaret eden Baris Yildirim, burada Zabita Müdürü Bilal Aktürk ve ekiplerle bulustu. Baris Yildirim için ziyaret sirasinda sürpriz bir dogum günü kutlamasi da gerçeklestirilirken, hediye olarak da zabita üniformasi verildi.

Dogum günü pastasini kestikten sonra engelli genç, zabita ekipleriyle birlikte devriyeye çikti. Trafik zabitalariyla ana arterlerde devriye atan Baris Yildirim, hayalindeki isi bir günlügüne de olsa yapma imkani buldu. Yildirim, bir günlük zabita deneyimi sonrasi yaptigi konusmada kendisine bu imkani taniyan Belediye Baskani Alper Taban’a ve Zabita Müdürlügü personeline tesekkür etti.
Kaynak: İHA