Bursa'da Sevgilisiyle Tartisti, 4 Saat Sonra Baraj Kenarinda Aglarken Bulundu

Bursa’da baraj kenarinda sevgilisiyle tartisan sonra sinirlenip ormanlik alana ayrilan Ukrayna uyruklu kadin, yaklasik 4 saat sonra baraj kenarinda aglarken bulundu.

Bursa'da Sevgilisiyle Tartisti, 4 Saat Sonra Baraj Kenarinda Aglarken Bulundu
Olay, saat 21.00 siralarinda merkez Osmangazi ilçesi Demirtas Baraji’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ukrayna uyruklu Lilia Içevenko (32), baraj kenarinda erkek arkadasi Turgay Ç. (36) ile tartismaya basladi.

Tartisma sonrasi sinirlenen Içevenko, erkek arkadasinin yanindan ayrilarak ormanlik alana gitti. Bir süre kiz arkadasi Lilia Içevenko’yu bekleyen Turgay Ç., Içevenko’nun gelmemesi üzerine kiz arkadasini aramaya basladi.

Bir süre kiz arkadasini aradiktan sonra bulamayinca durumu polis ekiplerine bildirdi. Ihbar üzerine polis, AFAD, NAK ve saglik ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen arama kurtarma ekipleri, arama çalismalarina basladi.

Ekipler, yaklasik 4 saat boyunca yapilan arama çalismalari sonrasinda Lilia Içevenko’yu baraj kenarinda aglarken buldu.

Saglik ekiplerinin tedavi talebini kabul etmeyen Lilia Içevenko, arkadasiyla tartistiktan sonra yaninda ayrilarak ormanlik alana girdigini ve oradan da baraj kenarinda gittigini belirtti.

Turgay Ç. ve Lilia Içevenko ifadeleri alinmak üzere polis merkezine götürüldü.
Kaynak: İHA