Park Kavgasi Açiklamasi 1'I Agir 3 Yaralandi

Fatih Aksaray ’da "park etme" tartismasindan dolayi çikan kavga silahli kavgaya döndü. Silahli kavga sonucu 1’i agir 3 kisi yaralanarak hastaneye kaldirildi.

Park Kavgasi Açiklamasi 1'I Agir 3 Yaralandi


Olay saat 15.00 siralarinda Fatih Aksaray Mahallesi Küçük Langa Caddesi üzerinde meydana geldi. Iddiaya göre, aralarinda daha önceden husumet olan iki grup üyelerinden biri cadde üzerine arabasini park etti. Dükkaninin önüne araba park edilmesini istemeyen bir kisi tepki gösterdi. Sözlü olarak tartismanin ardindan caddede silah sesleri duyuldu. 3 kisinin yaralandigi görenler durumu polis ve saglik ekiplerine haber verdi. Olayi gerçeklestiren kisi veya kisilerde caddeden hizla uzaklasip kaçti. Ihbar üzerine olay yerine gelen saglik ekipleri 1’i agir yaralanan 3 kisiyi ambulans ile hastaneye kaldirdi.

"YARALILARIN 3’Ü DE DÜKKAN SAHIBI BURADA"

Olayi gören vatandaslardan Mehmet Karakurt “Park yüzünden tartismislar. Kavga eden taraflardan biri gitti. 1-2 saat sonra tekrar geldiler. 3 kisi yaralandi. 1’i agir, 2’si hafif yaralanmislar. Yaralilarin 3’ü de akraba, ayni zamanda çantacilarin esnaf komsularim. Yaralilarin 3’ü de dükkan sahibi burada. Karsi taraf 5-6 kisiydi. Basta 2 kisi tartistilar, karsi taraftan 4-5 kisi geldiler” dedi.



"KAVGADAN 1 SAAT SONRA GELDILER SILAH SIKTILAR"

Olayin daha öncesinde tartismanin yasandigini gören Ayaz Belge “Park kavgasi ettiler park kavgasi yaptilar. Çantacilara ‘Biz size ne yapacagimizi biliyoruz’ dediler. Silah çekip birbirlerini vurdular. Olay 1 saat önce oldu, önce kavga ettiler. Kavgadan 1 saat sonra geldiler silah siktilar. 3 kisi yaralandi. Biri kalbinden vuruldu. Birini markete tasidilar. Ambulans ile hastaneye götürdüler. Ben 3 kisinin yaralandigini gördüm” seklinde konustu.

Olay yerine sevk edilen çok sayida polis ekibi ile birlikte cadde trafige kapatildi. Polis ekiplerinin olayla ilgili incelemesi devam ediyor.

(Davut Has - Furkan Duman - IHA)
Kaynak: İHA