Bakirköy'de Kaza Yapan Araç Evin Bahçesine Uçtu Açiklamasi 1 Yarali

Bakirköy’de çarpisan iki araçtan biri kontrolden çikarak yol kenarindaki apartmanin bahçesine uçtu. O sirada bahçede kimsenin bulunmamasi muhtemel bir faciayi önlerken, sürücü hafif sekilde yaralandi.

Bakirköy'de Kaza Yapan Araç Evin Bahçesine Uçtu Açiklamasi 1 Yarali
Kaza, dün saat 17.00 siralarinda Bakirköy Yesilköy Mahallesi Gazi Evrenos Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Baharistan Sokak’tan Gazi Evrenos Caddesi’ne çikan 34 JD 2609 plakali araç, cadde üzerinde seyir halinde olan 34 AJ 8048 plakali araca yandan çarpti. 34 AJ 8048 plakali araç kontrolden çikarak cadde üzerinde bulunan bir apartmanin bahçesine uçtu. O sirada bahçede kimsenin bulunmamasi muhtemel faciayi önledi.

Kazayi görenler polis ve saglik ekiplerine haber verdi. Ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri çevre güvenligini saglarken, saglik ekipleri ise bahçeye uçan aracin sürücüsünü tedbir amaçli hastaneye kaldirdi. Mahalle sakinleri olayin meydana geldigi yolda her gün kaza yasandigini ancak yetkililer tarafindan yeterli önlem alinmadigini ifade etti.



“Salonda otururken bir anda gürültüyle disari çiktik”

Evinin bahçesine araç uçan Kadir Süleyman Silistre, “Baharistan Sokak ile Gazi Evrenos Caddesi’nin birlestigi yolda durulmasi gerekiyor. Baharistan Sokak’ta ’dur’ tabelasi var. Ama sürücüler durmayarak caddeden gelen araçlara çarpinca her gün kaza oluyor. Köse baslarina kasis ve isik istiyoruz kimse yapmadi. Az kalsin benim evime giriyordu. Eve giremedi demir ve agaca çarpti. Demir ve agaç olmasa direkt girmisti. Salonda otururken bir anda gürültüyle disari çiktik. Suraya bir tane kasis ile isik yapamadilar. Belediyeye yazdik, muhtara söyledik önlem alan yok” dedi.

Çevre sakinlerinden Sefa Aydin ise, “Burada gördügümüz dördüncü, besinci kaza. Bu, kavsaktan dolayi kaynaklaniyor. Kontrolsüz gidiyorlar. Araca yandan çarpiyor kadin da hakimiyetini kaybedince buradan asagi uçuyor. Kimse yol vermeyi bilmiyor” seklinde konustu.

Kaynak: İHA