Anadolu Otoyolu'nda Feci Kaza Açiklamasi Sürücü, Yanan Tirin Içerisinde Yasamini Yitirdi

Anadolu Otoyolu Sakarya geçisinde iki tirin çarpismasi neticesinde meydana gelen trafik kazasinda, bebek bezi ve islak mendil tasiyan tir alevlere teslim oldu. Alev alan tir sürücüsünün hayatini kaybettigi kazada Istanbul istikametinde uzun araç kuyruklari olustu.

Anadolu Otoyolu'nda Feci Kaza Açiklamasi Sürücü, Yanan Tirin Içerisinde Yasamini Yitirdi
Kaza, sabah saatlerinde Hendek ilçesi Çakalli mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Istanbul istikametinde ilerlemekte olan ve bebek bezi ile islak mendil tasidigi ögrenilen 47 DB 064 plakali tir, 34 EEV 650 plakali tira arkadan çarpti. Çarpismanin etkisi ile 47 DB 064 plakali tir alev aldi. Tirin dorsesinde bulunan ve yola savrulan bebek bezi ile islak mendiller de alev aldi. Durumun haber verilmesi üzerine bölgeye itfaiye, saglik, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen itfaiye ekiplerince tirda çikan yangin kontrol altina alinarak söndürüldü. Alevlere teslim olan ve ardindan geriye demir yiginlari kalan tirin sürücüsünün olay yerinde hayatini kaybettigi belirlendi.

Kaza sebebi ile Istanbul istikametinde trafik durma noktasina geldi. Ekiplerin müdahalesi ile kontrol altina alinan yanginin ardindan polis ve jandarma ekipleri uzun araç kuyruklarinin olustugu bölgede trafigi kontrollü sekilde tek serit üzerinden sagliyor. Hayatini kaybeden sürücünün ise cansiz bedeninin tirdan çikartilmasi bekleniyor. Konuyla ilgili inceleme baslatildi.
Kaynak: İHA