Sahin'den Sicak Asfalt Çalismasi Yürütülen Mahallelere Ziyaret

Gaziantep Büyüksehir Belediyesi Fen Isleri Daire Baskanligi tarafindan Sahinbey ilçesi Kavsak-Kusçu-Yayci-Dokur kirsal mahallelerini birbirine ve ana yola baglayan 10.5 kilometrelik köy grup yolu sicak asfalt çalismalar Gaziantep Büyüksehir Belediye Baskani Fatma Sahin ve teknik ekibiyle yerinde inceledi.

Sahin'den Sicak Asfalt Çalismasi Yürütülen Mahallelere Ziyaret
Burç bölgesinin önemli ulasim akslarindan olan köy grup yolunun 6 kilometrelik bölümünde sicak asfalt islemi tamamlandi. Geriye kalan bölümünde çalismalar araliksiz sürerken, Büyüksehir ekipleri konforlu bir ulasim için yol üzerinde 3 köprünün yapimini gerçeklestirdi. Baskan Fatma Sahin incelemeler çerçevesinde teknik ekibiyle beraber Kavsak, Kusçu ve Yayci kirsal mahallerini ziyaret ederek vatandaslarla bulustu.

“Bu yol Sahinbey’in ana damarlarindan bir tanesi”

Yeni yol çalismasinin tamamlanan noktasinda incelemelerde bulunan Sahin, köy yollarinin kalitesinin artarak ulasim konforunun arttigini aktararak, “Geldigimiz noktada bütün köy grup yollarini sicak asfalt yapan bir ekibin parçasiyim. Bu güzel yol, bizi mutluluga sagliga götürür insallah. Bu yol Sahinbey’in ana damarlarindan bir tanesi. Çizgiler çekilerek yol tamamlanacak” diye konustu.

Kaynak: İHA