AK Parti'nin 'Yüz Yüze 100 Gün' Programi Küçükçekmece'de Basladi

Adalet ve Kalkinma Partisi Istanbul Il Baskanligi’nin baslattigi “Yüz Yüze 100 Gün” projesi çerçevesinde birçok belediye baskani Küçükçekmece’nin mahallelerini ziyaret etti. Ziyaret öncesi basin açiklamalarinda bulunan AK Parti Istanbul Il Baskani Osman Nuri Kabaktepe “39 ilçemizde Küçükçekmece’de yaptigimiz programin benzerini yapiyoruz” dedi.

AK Parti'nin 'Yüz Yüze 100 Gün' Programi Küçükçekmece'de Basladi
Adalet ve Kalkinma Parti’si Istanbul Il Baskanligi’nin baslattigi “Yüz Yüze 100 Gün” programi Küçükçekmece’de basladi.

Ilçede gerçeklestirilecek ziyaretler öncesi 22 belediye baskani ve ilçe teskilat üyeleri Adalet ve Kalkinma Partisi Küçükçekmece ilçe binasi önünde bir araya geldi.

Burada, Küçükçekmece‘de mahalle mahalle gezip vatandaslarla bir araya geleceklerini belirten AK Parti Istanbul Il Baskani Osman Nuri Kabaktepe, “Istanbul’umuz da ‘Yüz Yüze 100 gün’ diye bir program planladik ve uyguluyoruz. Bu baglamda Istanbul’da ki degerli Adalet ve Kalkinma Partisi belediye baskanlarimizla Istanbul milletvekillerimizle, kiymetli bakanlarimizla, 39 ilçemizde Küçükçekmece’de yaptigimiz programin benzerini yapiyoruz. Küçükçekmece’de belediye baskanlarimizla mahalle mahalle gezip vatandaslarimizla beraber olacagiz. Istanbullu Küçükçekmeceli kardeslerimizin gündemi neyse bizim gündemimizde odur. Onlarla Türkiye’yi, Istanbul’u, Türkiye’nin gelecegini konusacagiz. Türkiye’nin bugününü konusacagiz ve ülkemizi daha iyi yarinlara hep beraber nasil götürecegimizi istisare edecegiz” dedi.

Kaynak: İHA