Hirsiz Bayram Tatilinde Ayni Isyerini 3 Kez Soydu

Burdur’da bir is yerine dadanan hirsiz Kurban Bayrami’nda iki kez soydugu isyerini bayram sonu bir kez daha soydu. Hirsizlik anlari güvenlik kameralari tarafindan saniye saniye görüntülendi.

Hirsiz Bayram Tatilinde Ayni Isyerini 3 Kez Soydu


Olay, Burdur Küçük Sanayi Sitesi 2’nci Sokak’ta yasandi. Traktör tamir atölyesi bulunan Ali Onay’in isyerine Kurban Bayrami’nin ilk günü saat 06.23 siralarinda otomobili ile gelen hirsizlik süphelisi isyerinde bulunan hurda malzemeleri otomobilinin bagajina yükleyerek götürdü. Ayni kisi bayramin ikinci günü sabah erken saatlerde tekrar ayni is yerine gelerek yine ayni hurda malzemelerden otomobilinin bagajina yükledikten sonra 17 Temmuz sabahi yine aynisini yapti. Kurban Bayrami tatilinin ardindan 18 Temmuz tarihinde is yerini açan Ali Onay, malzemelerin eksildigini görüp çalisanlarina sorduktan sonra güvenlik kameralarini izledi. Gördükleri karsisinda saskina dönen Onay polise ilgi verdi. Burdur Emniyet Müdürlügü ekipleri kimligini tespit ettikleri hirsizlik süphelisini yakalamak için çalisma baslatti.

Isyeri sahibi Ali Onay, hirsizin hurdalari koyduklari bölüme aracini yanastirdigini belirterek "Kendi isyeri gibi bagajina doldurup gidiyor" dedi.

Kamera görüntülerini izleyen Onay, "Hirsizlik olduktan sonra emniyeti aradim. Hirsizlik masasi ve olay yeri inceleme ekipleri geldiler geregini yapiyorlar" diye konustu
Kaynak: İHA