DENIB Kalite Kontrol Elemani Açigini Gidermek Için Dügmeye Basti

Denizli Ihracatçilar Birligi (DENIB) öncülügünde hayata geçirilen “Kalite Kontrol Elemani Yetistirme" projesinin protokolü imzalandi.

DENIB Kalite Kontrol Elemani Açigini Gidermek Için Dügmeye Basti


DENIB Baskani Hüseyin Memisoglu’nun katilim sagladigi “Kalite Kontrol Elemani Yetistirme" projesi protokol imza töreninde, projenin çerçevesi, amaci ve faaliyet takvimi de paylasildi.

Konuya iliskin degerlendirmelerde bulunan DENIB Baskani Hüseyin Memisoglu, bu projeyle çesitli egitimlerle yetkinlik kazandirilan kisilerin tekstil-konfeksiyon sektöründe faaliyet gösteren firmalarda istihdam edilecegini belirterek; “Bu projemizle, uluslararasi piyasalarda rekabet eden ihracatçi firmalarin üretim süreçlerine katki saglamayi planliyoruz. Bilindigi gibi, ihracat siparislerinde zamaninda teslim çok önem arz ediyor. Bunun yolu da planli üretim noktasindan geçiyor. Bu çerçevede, üretim süreçlerinde görev alan çalisma arkadaslarimizin yeterli kaliteye ve hiza sahip olabilmeleri çok önemli. Üretimde kalite planlamasina iliskin giris, ara ve final kontrolü, kayit ve is akisi faaliyetleri konularinda yetkinlik kazandirilmasina yönelik egitim programlari düzenleyecegiz. Proje çerçevesinde 20 kisiye günde 6 saat olmak üzere 7 günde, toplamda 42 saatlik egitim verilecek” dedi.



Proje için tek basvuru kriteri ilkögretim mezunu olarak belirlendigi belirtildi. Projenin son basvuru tarihi 22 Temmuz 2022 Cuma saat 18.00 olarak açiklandi. Basvuru yapan adaylar ile birebir yapilacak görüsmelerle adaylarin yetkinliklerine göre degerlendirme yapilacagi ifade edildi.

Proje basvurulari DENIB’in resmi internet sayfasinda yer alan link üzerinden çevrimiçi olarak yapilacak. Online basvuru yapan adaylara 25-26 Temmuz 2022 Pazartesi veya Sali günü için uygun olan tarihte görüsme yapabilmek üzere randevu bilgisi, çevrimiçi basvuruda kayitli bulunan e-posta adresine bilgi maili olarak gönderilecegi duyuruldu.
Kaynak: İHA