Dis Hekimleri Meslege Ilk Adimi Atti

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Dis Hekimligi Fakültesi Mezuniyet Töreni yapildi.

Dis Hekimleri Meslege Ilk Adimi Atti
4 Eylül Kültür Merkezi Keykavus Salonunda gerçeklesen törene SCÜ Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Hilmi Ataseven, Rektör Danismani Doç. Dr. Enis Baha Biçer, Dis Hekimligi Fakültesi Dekani Prof. Dr. Ihsan Hubbezoglu, Sivas Dis Hekimleri Odasi Baskan Yardimcisi Duysal Tatlisu Deneyici, dekanlar, müdürler, akademik ve idari personel, ögrenciler ile aileleri katildi.

Tören, saygi durusunda bulunulmasinin ardindan okunan Istiklal Marsi ile basladi.

Mezuniyet töreninin açilis konusmasini gerçeklestiren Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Hilmi Ataseven “Dis Hekimligi Fakültemiz; dinamik yapisi, yetkin akademik kadrosuyla üniversitemizin çok kiymetli fakültelerinden biridir. Yillardir saglik sektörüne çok basarili dis hekimleri yetistiriyor. Ayrica ögrencilerimizi tebrik etmek istiyorum çünkü 5 yildir çok zahmetli bir egitimden geçerek bu günlere geldiler. Ancak kendilerinden ricam, ögrendikleri bilgilerle yetinmeyip kendilerini her daim yetistirmeleri olacak” dedi.

“Disiplinle ve inançla çalistik”

Dis Hekimligi Fakültesi Prof. Dr. Ihsan Hubbezoglu ise “Burada ortak bir gurur için bir araya geldik. Bizler Dis Hekimligi Fakültesi olarak büyük ugraslar ile 26 yildir sehrimize yogun ve etkin bir biçimde hizmet veriyoruz. Türkiye’deki Dis Hekimligi Fakülteleri arasina girmek için hocalarimizla birlikte her zaman disiplinle ve inançla çalistik” seklinde konustu.

Sivas Dis Hekimleri Odasi Baskan Yardimcisi Deneyici de mezun olan ögrencileri tebrik ederek basarilar diledi.

Konusmalarin ardindan fakülte birinci, ikinci ve üçüncülerine diplomalari ile plaketleri takdim edildi.

Mezuniyet töreni ögrenci andinin okunmasi ve akabinde ögrencilerin hep birlikte kep atmasiyla sona erdi.
Kaynak: İHA