Ispanya Krali 6. Felipe'nin Yegeni Çatismanin Ortasinda Kaldi Açiklamasi 5 Yarali

Ispanya Krali 6. Felipe’nin yegeni Felipe Juan Froilan, dogum gününü kutladigi gece kulübünde çikan silahli çatismasinin ortasinda kaldi. Çatismada 5 kisi agir sekilde yaralandi.

Ispanya Krali 6. Felipe'nin Yegeni Çatismanin Ortasinda Kaldi Açiklamasi 5 Yarali
Ispanya Krali 6. Felipe’nin yegeni Felipe Juan Froilan, silahli çatismanin ortasinda kaldi. Felipe Juan Froilan, Marbella kentinde Costa del Sol Gece Kulübü olarakta bilinen Opium Beach Club’ta dün gece 24’üncü yas gününü kutladigi sirada kulübün VIP bölümünde iki grup arasinda silahli ve biçakli çatisma çikti. Froilan’in olayla bir ilgisi olmadigi ve yara almadan kurtuldugu belirtildi. Çatismanin Hollanda ve Irlanda uyruklu iki kisi arasinda patlak verdigi ifade edilerek, Irlandali sahsin Hollandali sahis ile tartismasinin ardindan kulüpten atildigi, daha sonra geri gelerek Hollandali sahsa biçakla saldirdigi ve Hollandali sahsin saldiriya silahini çekerek karsilik verdigi belirtildi. 4 kisinin silahla vuruldugu ve Hollandali sahsin biçakla yaralandigi aktarildi. Yaralilarin saglik durumlarinin kritik oldugu ifade edildi.

Yerel basinda yer alan haberlerde, silahli çatismanin Malaga’da faaliyet gösteren rakip uyusturucu çeteleri arasindaki bir hesaplasmayla ilgili oldugu öne sürüldü.

Telefon kamerasi ile kaydedilen görüntülerde, silah seslerinin müzik sesini bastirmasi ile kulüpte bulunanlarin panikle kaçtigi ve güvenli gördügü yerlerde kendini korumaya aldigi görüldü.

Kaynak: İHA