Denizlililer, 15 Temmuz'da Yine Meydanlarda Olacak

Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün 6. yildönümünde tüm Denizlilileri 15 Temmuz Cuma günü 15 Temmuz Delikliçinar Sehitler Meydani’na davet etti. Meydanlari yine dolduracaklarini kaydeden Baskan Zolan, destanlar yazilan o karanlik geceyi unutturmayacaklarini söyledi.

Denizlililer, 15 Temmuz'da Yine Meydanlarda Olacak


Denizli’de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün 6 yildönümü çesitli etkinliklerle bir kez daha anilacak. Karanlik gecenin yildönümünde hazirlanan programda ilk olarak 15 Temmuz 2022 Cuma günü saat 10.00’da sehitlik ziyareti yapilacak. Aksam programi ise 15 Temmuz Delikliçinar Sehitler Meydani’nda saat 20.00’de baslayacak. Denizli Büyüksehir Belediyesi Konservatuari tarafindan Türk Tasavvuf Musikisi Konseri ve Sanat Müzigi Konseri ile Denizli Büyüksehir Belediyesi Mehteran Takimi’nin seslendirecegi kahramanlik türküleri sahnede olacak. Programda hain darbe girisimini anlatan sinevizyon gösterileri dev ekrandan yayimlanacak. Saat 22.30’da saygi durusunda bulunulup Istiklal Marsi okunacak. 15 Temmuz 2016’da oldugu gibi saatler 00:13’ü gösterdiginde ise tüm camilerden salalar okunacak, demokrasi nöbeti sabah 04.47’ye kadar sürecek.

Büyüksehir’den 15 Temmuz fotograf sergisi

Öte yandan Denizli Büyüksehir Belediyesi darbe girisimi gecesi Denizli ve Türkiye’nin farkli illerinden çekilmis fotograflardan olusan sergiyi Denizlililer ile bulusturacak. Serginin açilisi 15 Temmuz Delikliçinar Sehitler Meydani’nda saat 11.00’de gerçeklestirilecek Burada ayrica 15 Temmuz Ani Defteri imzaya açilacak, vatandaslar duygu ve düsüncelerini aktarabilecek.

Baskan Zolan’dan davet

Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan, 15 Temmuz 2016 gecesi vatan haini FETÖ’ye karsi hep birlikte tek ses, tek yürek olduklarini hatirlatarak, “O karanlik geceyi unutturmayacagiz, unutturmayacagiz” dedi.

Milletin temel hak ve hürriyetine yapilan saldirinin yildönümünü anmak için tüm hemsehrilerini 15 Temmuz 2022 Cuma günü saat 20.00’de 15 Temmuz Delikliçinar Sehitler Meydani’na bekledigini ifade eden Baskan Zolan, “15 Temmuz’da bir kez daha ‘Bu kutsal topraklari, bayragimizi, dinimizi asla birakmayacagiz’ diye haykiracagiz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA