Besiktas'ta Biçakli 'Afis' Asma Kavgasi Kamerada Açiklamasi Sopayla Zabitaya Saldiran Genç Düsüp Ayagini Kirdi

Ortaköy’de afis asan gençler, kendilerini uyaran zabita ekiplerine biçak ve sopayla saldirdi. Zabitanin arkasindan gelerek sopayla vuran genç kaçmak istedigi sirada yere düserek ayagini kirarken memur da kasindan yaralandi. Kavga anlari kameralara yansirken, Besiktas polisi taraflari gözaltina alarak emniyete götürdü.

Besiktas'ta Biçakli 'Afis' Asma Kavgasi Kamerada Açiklamasi Sopayla Zabitaya Saldiran Genç Düsüp Ayagini Kirdi


Besiktas Ortaköy’de geçtigimiz günlerde saat 02.15 siralarinda meydana gelen olayda, semtteki bir sokaga gelen Haci Ç., Sabahattin Ç., Çetin Ç., Musa Ç., Ilhan Ç. ve Ismail D. reklam afisi asmak için çalismaya basladi.

Çalismalar sirasinda sokaga gelen zabita memurlari Murat A., Özer G., Hakan K. ve Burak C. ile afis asan gençler arasinda tartisma çikti. Tartisma kisa sürede kavgaya dönüsünce ortalik karisti.

Biri zabitaya biçak çekti, digeri sopayla vurup kaçmaya çalisti

Afis asan gençler, kendisini uyaran zabita ekipleri yasanan tartismanin ardindan birbirine girdi. Bu sirada gençlerden bir tanesi elindeki biçakla zabitanin üzerine dogru yürürken, bir digeri ise zabitanin arkasindan gelerek sirtina sopayla vurup kaçmak istedi. Zabitalar araya girince sopayla vuran sahis kaçmaya çalistigi sirada yere düserek ayagini kirdi.

Besiktas polisi taraflari gözaltina aldi

Kavgayi gören vatandaslarin ihbari üzerine olay yerine polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen saglik ekipleri ayagi kirilan Ismail D.’yi ve kasindan yaralanan zabita memuru Burak C.’yi yaptiklari ilk müdahalenin ardindan hastaneye kaldirirken, Besiktas Ilçe Emniyet Müdürlügü Devriye Ekipler Amirligi görevlileri ise birbirlerinden sikayetçi olan taraflari polis merkezine götürdü.

Yasanan kavga anlari ise güvenlik kamerasina saniye saniye yansidi. Görüntülerde, zabitalarla gençlerin kavga ettigi anlar yer aliyor.
Kaynak: İHA