Kaymakam Çiçek'in Köy Ziyaretleri

Emet Kaymakami Hasan Çiçek, köylerin sorunlarini, ihtiyaç ve taleplerini incelemek amaciyla köy ziyaretlerine devam ediyor.

Kaymakam Çiçek'in Köy Ziyaretleri
Köylere Hizmet Götürme Birligi Müdürü Metin Koç ile birlikte Göncek köyünü ziyaret eden Kaymakam Hasan Çiçek, Köy Muhtari Ahmet Özçelik’ten köyün genel durumu ve köyde yapilan çalismalar hakkinda bilgiler aldi, yapimi devam eden dügün salonu insaatinda incelemelerde bulundu.

Daha sonra köy meydaninda vatandaslar ile bir araya gelen Kaymakam Çiçek, köylülerin sorunlarini, ihtiyaç ve taleplerini, çözüm önerilerini dinledi. Köy Muhtari ve vatandaslar ile karsilikli bilgi ve fikir alisverisinde bulunan Çiçek, “ Köylerimizin sorunlarini, ihtiyaç ve taleplerini incelemek için köy ziyaretlerine devam ediyoruz. Bizim bütün amacimiz köylerimizde yasayan vatandaslarimizin sorunlarini dinlemek, onlarin sorunlarina çözüm üretmek, rahat ve huzurlu bir ortamda yasam sürdürebilmeleri için vatandaslarimiza yardimci olmaktir. Bizleri bugün en güzel sekilde karsilayip misafir ettiginiz için tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA