Ankara'da Etkili Olan Saganak Yagis Sonrasi Temizlik Çalismasi Gerçeklesti

Ankara’da etkili olan saganak yagisi sonrasi çok sayida otomobil ve çöp konteyneri sele kapilarak sürüklendi. Saganak yagis sonra ise Ankara Büyüksehir Belediyesi ekipleri mahallede temizlik çalismasi gerçeklestirirken vatandaslar ise Çankaya Belediyesine tepki gösterdi.

Ankara'da Etkili Olan Saganak Yagis Sonrasi Temizlik Çalismasi Gerçeklesti
Olay, Ankara’nin Çankaya ilçesi Gökkusagi Mahallesi’nde meydana geldi. Aksam saatlerinde etkili olan saganak yagis sonrasi sel olustu. Olusan sel sonrasinda çöp konteyneri daha sonra ise park halindeki araçlar da sele dayanamayip sürüklendi. O esnada ise bir motokurye apartmana siparis birakmaya gitti. Döndügünde motokurye ise motosikletinin sele kapilarak sürüklendigini gördü. Olayda can kaybi meydana gelmezken maddi hasar olustu. Yasanan sel sonrasi Ankara Büyüksehir Belediyesine ekipleri temizlik çalismalari gerçeklestirdi. Mahalleli ise Çankaya Belediyesinin halen bir çözüm bulmamasindan sikayet etti. Mahalle sakinin bir vatandas ise yasanan sel felaketine iliskin,

“Sel sulari ile beraber toprak inmekte ve çektigimiz görüntülerde su var burada bayagi bayagi sel felaketi yasanmis durumda. Neredeyse burada sanki bir akarsu tasmis. Sokakta bir problem var ne yazik ki burada senelerdir yerel yönetim bu durumlari çözemediler Bugün bir vatandas ölebilirdi. Aracin içerisinde bir de kurye vardi o da ölebilirdi. Yetkililerden Bu sorunun çözülmesini istiyoruz” dedi.

Kaynak: İHA