'Çekmecede Bekleyen Telefon Kalmayacak'

Cep telefonunu satmak isteyen tüketicilere ödemeleri 1 saat içerisinde yapilacagi taahhüt edildi. Yenilenmis cihaz sektöründe yeni uygulamalar devreye aliniyor.

'Çekmecede Bekleyen Telefon Kalmayacak'
Yenilenmis elektronik ürün marketi EasyCep, telefonlarini güvenli platformlar üzerinden satmak isteyen tüketiciler için yeni bir dönem baslatiyor. Sirketten yapilan açiklamaya göre basta Istanbul olmak üzere Türkiye’nin farkli illerinde 14 magazasi bulunan firma, telefonlarini satmak isteyen müsterilerinin ürünlerini kuryelerle 3 saatte teslim aliyor. Son fiyat teklifini kabul eden müsterilerin ödemesini de 1 saatte yapiyor.

“Telefon satmak isteyen herkes tereddütsüz bir sekilde islem yapabilecek”

Basta telefon olmak üzere elektronik ürünlerin satisini kolaylastirmayi çok önemsediklerini belirten EasyCep CEO’su Mehmet Akif Özdemir, “Elektronik ürünleri yenilemek ve yeniden ekonomiye kazandirmak hem ülkemiz hem de dünyamiz için çok degerli bir sey. Bu bilincin ülkemizde yerlesmesi için çalisiyoruz. Pek çok elektronik ürün dogru sekilde yenilenerek uzun yillar boyunca kullanilabilir. Ülkemizde çekmecelerde atil durumda bekleyen çok sayida telefon oldugunu biliyoruz. Beklemenin nedeni çogu zaman güvenilir bir alici bulamamaktan ya da satis süreçlerinin uzun ve mesakkatli olmasindan kaynaklaniyor. Teslim sürecinden, ödemeye kadar her adimi kolaylastirmayi hedefliyoruz. Bu vizyonla bir ilke daha imza atiyoruz ve 1 saatte ödemeyi hayata geçiriyoruz. Böylece çekmecede bekleyen telefon kalmayacak. Ön fiyat teklifi alan müsterilerimizin adresine 3 saatte kurye gönderiyoruz. Teslim aldigimiz ürünü inceliyoruz ve final fiyat teklifimizi iletiyoruz. Müsterimizin kabul etmesi durumunda 1 saat içinde parayi hesabina yatiriyoruz. Bu sayede telefon satmak isteyen herkes tereddütsüz bir sekilde islem yapabilecek” diye konustu.

Kaynak: İHA