Bakan Soylu, Bartin'da Selin Ardindan Temizlik Çalismalarini Inceledi

Içisleri Bakani Süleyman Soylu, sel felaketinin yasandigi Bartin’da devam eden temizlik çalismalarini yerinde inceledi. Bakan Soylu, çalismalara katilan ekiplere de "Hakkiniz ödenmez" diyerek tesekkür etti.

Bakan Soylu, Bartin'da Selin Ardindan Temizlik Çalismalarini Inceledi
Bartin’da meydana gelen sel ve taskinlar sonrasi yaralar sariliyor. Taskinlardan etkilenen noktalarin temizlenmesi ve bölgede hayatin yeniden normale dönmesi için yüzlerce araç ve makine ile sürdürülen çalismalara çevre illerden destek için gelen gönüllüler de katiliyor.

Yaralarin hizla sarildigi Bartin’da saha incelemelerinde bulunan Içisleri Bakani Süleyman Soylu, taskinlardan etkilenen noktalari tek tek ziyaret ederek çalismalar hakkinda bilgiler almaya devam ediyor. Kutlubey Tabaklar köyünde taskin nedeniyle zarar gören tekstil fabrikasinda incelemelerde bulunan Bakan Soylu daha sonra Cumhuriyet Mahallesi’nde selden etkilenen bölgeleri gezdi. Soylu, sel sonrasi temizlik çalismalarina katilan ekiplere de ‘Hakkiniz ödenmez’ diyerek tesekkür etti ve gönüllülere de kolayliklar diledi.

Bakan Soylu, evleri ve is yerlerini su basan vatandaslarla da bir araya gelerek geçmis olsun dileginde bulundu.
Kaynak: İHA