Talas'in Kalitesi Onaylandi

Talas Belediyesi’nin vatandaslara sundugu hizmetin kalitesini artirmak amaciyla her yil Türk Standartlari Enstitüsü (TSE) Kayseri Bölge Müdürlügü tarafindan yapilan Kalite Yönetim Sistem Standardi dis tetkiki sona erdi. Tetkik sonucu basarili bulunan Talas Belediyesi’nin sahip oldugu ‘Kalite Yönetim Sistemi Belgesi’nin devamina karar verildi.

Talas'in Kalitesi Onaylandi
Tetkik öncesi belediye toplanti salonunda birim müdürleri ve birimlerde yapilacak tetkiklerde görevli personelle bir görüsme gerçeklestirildi.

Programda konusan Talas Belediye Baskan Yardimcisi Ismail Güngör, “Her yil oldugu gibi bu yil da TSE tarafindan yapilan tetkike bu toplantiyla baslamis olduk. Her yil artik ayni dili konusur olduk zaten. Bölge müdürlügü yetkililerimizin yaptigi çalismayla is akisimizi, standartla alakali yürüttügümüz görevleri özümsedik. Kendilerine tesekkür ediyorum. Bu denetimden çok memnun oldugumuzu ifade etmek istiyorum” dedi.

Ilk olarak Mali Hizmetler Müdürlügü ve Fen Isleri Müdürlügü ile baslayan tetkik diger birimlerin denetimiyle devam etti. Denetimler sonunda TSE yetkilileri Talas Belediyesi’nin ’Kalite Yönetim Sistemi Belgesi’nin devamina yönünde bir karar aldi.
Kaynak: İHA