Karalar Açiklamasi 'Eli Öpülesi Gazimize Saldiri Kabul Edilemez'

Adana’da, özel halk otobüsü soförünün trafikte açik camdan yumruk atip, yüzünü kan içinde biraktigi engelli Kibris Gazisi Kasim Aydin’a, Büyüksehir Belediye Baskani Zeydan Karalar, geçmis olsun ziyaretinde bulundu.

Karalar Açiklamasi 'Eli Öpülesi Gazimize Saldiri Kabul Edilemez'
Trafikte tartistigi özel halk otobüsü soförü tarafindan darp edilen ve agzi yüzü kan içinde kalan engelli Kibris Gazisi 69 yasindaki Kasim Aydin’i evinde ziyaret eden Adana Büyüksehir Belediye Baskani Zeydan Karalar, geçmis olsun dileklerini iletti.

Baskan Zeydan Karalar, ziyaret sirasinda sunlari söyledi:

“Sehitlerimize, gazilerimize ne yapsak borcumuzu ödeyemeyiz. Bir gaziye yapilan saldiriyi kabul etmemiz, affetmemiz mümkün degildir. Saldiriyi yapan sahis gerekli cezayi alacaktir. Sehit yakinlarimiz ve gazilerimiz konusunda son derece hassas davranilmasi gerekmektedir. Özel Halk Otobüsü soförü, sizin elinizi öpmesi gerekirken darp ediyor. Siddetin her türlüsüne karsiyiz ama büyüklerimize, gazilerimize uygulanan siddete karsi çok daha hassas olunmasi gerekiyor. Belediye olarak verebilecegimiz en agir cezayi verecegiz. Sizin hakkinizi ödememiz mümkün degil” dedi.

Kaynak: İHA