Helikopter Kazasinda Hayatini Kaybeden Serhat Kenar'in Ailesi Gözyaslarina Boguldu

Italya’nin Lucca sehrinden havalandiktan bir süre sonra Apenin Daglari’nda düsen helikopter kazasindan hayatini kaybeden Eczacibasi Tüketim Ürünleri Manisa Fabrika Üretim Yöneticisi Serhat Kenar, memleketi Adana’da gözyaslari arasinda topraga verildi. Helallik alinmasi için evine getirilen Kenar’in tabutuna gözyaslari içinde sarilan esi Gözde ile annesi Fatma Kenar’in feryat etmesi yürekleri dagladi.

Helikopter Kazasinda Hayatini Kaybeden Serhat Kenar'in Ailesi Gözyaslarina Boguldu
Italya’nin Lucca sehrinden 9 Haziran Persembe günü havalandiktan bir süre sonra radar temasi kesilen ve daha sonra Apenin Daglari’nda enkazina ulasilan helikopterde, 4’ü Türk olmak üzere 7 kisi hayatini kaybetmisti. Eczacibasi çalisani olan 4 Türk’ün cenazesi Italya’daki islemlerin tamamlanmasinin ardindan Milano’dan havalanan uçakla dün gece saatlerinde Istanbul’a getirildi.

Manisa Fabrika Üretim Yöneticisi Serhat Kenar’in cenazesi de ögle saatlerinde memleketi Adana’nin Ceyhan ilçesine bagli Mustafabeyli Mahallesi’ne ulastirildi. Evinde helallik alinmasinin ardindan kilinan cenaze namazinin ardindan Serhat Kenar, Mustafabeyli Mezarligi’nda gözyaslari arasinda topraga verildi.

Esi Gözde ile annesi Fatma Kenar’in tabuta sarilip feryat etmesi yürekleri dagladi.

Adana’dan karayolu ile Ceyhan ilçesine bagli Mustafabeyli Mahallesi’ndeki evine helallik için getirilen Serhat Kenar’in tabutuna sarilan Esi Gözde ile annesi Fatma Kenar’in tabuta sarilip feryat etmesi yürekleri dagladi. Uzunca bir süre tabuta sarilarak gözyasi döken aile üyeleri tabutun cenaze aracina konulmasi için kaldirildiginda tabuttan ayrilmak istemedi.
Kaynak: İHA