Çanakkale Valisi Ilhami Aktas, Yenice Ilçesinin Kalkim Beldesini Ziyaret Etti

Çanakkale Valisi Ilhami Aktas, Yenice ilçesi Kalkim Beldesine giderek bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Çanakkale Valisi Ilhami Aktas, Yenice Ilçesinin Kalkim Beldesini Ziyaret Etti
Ilk olarak Kalkim Jandarma Karakol Komutanligini ziyaret ederek incelemelerde bulunan Vali Ilhami Aktas, Kalkim Jandarma Karakol Komutani J. Basçavus Nazmi Batigün tarafindan karsilandi.

Vali Ilhami Aktas, Kalkim Jandarma Karakol Komutani J. Basçavus Nazmi Batigün’ den Jandarma Karakol Komutanliginin mevcut durumu, asayisin ve huzurun temini noktasinda yürütülen faaliyetler ile ilgili bilgi aldi.

Yapilan bilgilendirmenin ardindan Vali Ilhami Aktas, Kalkim Jandarma Karakol Komutani J. Basçavus Nazmi Batigün ve personeline görevlerinde basarilar diledi.

Vali Ilhami Aktas, Kalkim Jandarma Karakol Komutanligini ziyaretinin ardindan Yenice Halk Egitimi Müdürlügü, Kalkim Dikis Nakis Kursunu ziyaret etti.

Vali Ilhami Aktas, Usta Ögretici Ayse Filiz Elmas ve kursiyerlerle bir süre görüserek, çalismalar hakkinda bilgi aldi. Kursiyerler tarafindan yapilan el emegi, göz nuru ürünleri inceleyen Vali Ilhami Aktas, usta ögretici ve kursiyerlere tesekkür ederek, çalismalarinda basarilar diledi.

Vali Ilhami Aktas, Halk Egitim Merkezi Dikis nakis kursu ziyaretinin ardindan Kalkim Beldesinde vatandas ve esnaflarla bir araya geldi. Vatandas ve esnaflarla bir süre görüserek sohbet eden Vali Ilhami Aktas, vatandas ve esnaflarin sorun ve taleplerini dinledi.

Vatandas ve Esnaf ziyaretlerinin sonrasinda Vali Ilhami Aktas, Kalkim Belediyesi’ni ziyaret etti.

Kalkim Belediye Baskani Ibrahim Taskin tarafindan karsilanan Vali Ilhami Aktas, Baskan Ibrahim Taskin ile bir süre görüserek sohbet etti ve Kalkim Belediyesi tarafindan yapilan çalismalar hakkinda bilgiler aldi. Kalkim Belediye Baskani Ibrahim Taskin, Vali Ilhami Aktas’in ziyaretinden duydugu memnuniyeti dile getirerek tesekkür etti.

Yenice ilçesi Kalkim Beldesi ziyaret ve incelemelerinde Vali Ilhami Aktas’a Yenice Kaymakami Musa Göktas, Il Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, Il Jandarma Komutani J. Kd. Albay Tahsin Saruhan ve AK Parti Kalkim Belde Baskani Murat Alçin eslik etti.
Kaynak: İHA